- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
return.value
tag
válasz
bolondember #7 üzenetére
Szia!
Tudomásom szerint a legjobb árom az Albatron cuccokat itt kaphatod meg Bp-en: www.flashcom.hu
Én kb 7 éve csak náluk vásárlok, nagyon meg vagyok elégedve. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember #7 üzenetére
up?
-
bolondember
MODERÁTOR
van vkinek esetleg BARMI infoja, h Mo-n (foleg BP-en) hol ehet kapni Albatron deszkakat?! Engem konkretan mondjuk K8NF4X-754 erdekelne...
thx -
Bumbi
tag
Hát igen. Nem tom miért kell erőltetni ezt a spártai egyszerűséget...Bakker. Szóljon már nekik valaki, hogy kis méretű gép != kis teljesítményű gép. A nemjóját... Pl. eddig basztak normális mATX-es pci-E-s nforce4ultrás lapot kiadni...Amit kidanak, az vagy nem tuningolható (pl, egy gyártó megengedi magának, hogy a 21. században nem épít be a memcsinek feszkóemelési lehetőséget...Hát bammeg...Nagy az isten állat kertje
), vagy nem beszerezhető, vagy nincs...
Erre az nVidia jön, kihoz egy egész pofás MCP-t, ezek meg mit csinálnak? Na mit?
Hát megcsonkítják...Isten barmai, nem lehetett volna rátenni egy gb-s phy-t?
akkor már miért nem a gyengébb mcp-t rakták rá???
Csak én kerülnék egyszer az albatronhoz vezető pozícióba...Két hónap alatt legyalulnánk az Abitot is
Vége lenne mindenkinek
És végül, de nem utolsó sorban, bilibe ér a kezem -
1997 telefonált, kéri vissza a kodekjét. =D
Jó, konkrétan a sima sztereó nekem még elég lenne, viszont pl. hogy egy rendes GbE PHY-t miért nem lehetett mellé rakni... hagyjanak le még két SATA portot, aztán akkor már tényleg sok értelme lesz a drágább 430-as MCP-mek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest