- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
andorpapa #21 üzenetére
Próbáltam a külcsínről a belbecsre irányítani a beszélgetést, de nem sok sikerrel. Nekem mind1, már megrendeltem a CM Stackert, és állítólag kapok az első szállítmányból.:P Nem nagyon érdekel, milyen lesz pofára, bár nem tűnt csúnyának. Ami biztos, hogy bazi nagy lesz, még a mostani V2000A-mnál is nagyobb, és a meghajtóimat már elkezdtem feketére cserélni.:) -
erdoke
titán
''Nekem kifejezetten teszik a Dragon széria, ez meg nem. Antec és TT másodvonalbeli tuningcégektől meg feláll az a kevés hajam is.''
Mindig a külsővel jöttök. A mai keményen fűtő procik és videokártyák korában inkább a ház szellőzésére kellene a hangsúlyt fektetni.
Vagy általános trend az, hogy egy számítógépház a lakás dísze? Be az íróasztal alá, osztjóvan.:D
PS: A Dragonnál lényegesen jobb szellőzésű egy átlagos TT ház. Az Antecet nem ismerem közelebbről, de amerikai hardverfórumokon a legnépszerűbb házikók között van.:P Ráadásul ezek mind egy cégcsoport, tehát akkor a Chieftec is ''másodvonalbeli tuningcég''?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest