Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remittenda
aktív tag
válasz
NagyMesterB #7 üzenetére
[link] Én is találtam végül olyat, ami 3.5 jack-re csatlakozik. És ezek nem is annyi drágák. Szerintem hétfőn veszek is egyet.
-
NagyMesterB
tag
válasz
Remittenda #4 üzenetére
nokiásrol nem tudok de jackas van egy kettő, elég pici darabok is
bocsi hogy nem linkelek de most fáradt vagyok googlezáshoz, meg azthiszem a mániás konkurencia oldalon olvastam nemrég -
(Kolombusz)
veterán
Az FM rádiós cucc jópofa, az állványokat mindig hülyeségnek tartottam.
-
Remittenda
aktív tag
Wow!
Ilyen -MMR-70 FM rádióadó- nincs Nokiában? Illetve olyanban, ami 3.5 Jackre csatlakozik? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Jó de én a poénosabbik részére gondolok, tehát hogy a környezetemben lévőket is meg lehet-e ezzel viccelni... Vajon ezen a kütyün be lehet állítani bármilyen kívánt (FM) frekit, vagy van egy intervallum és azon belül..? Mert akkor így akár tudnám bosszantani a hangosan rádiót hallgató szomszédot
-
-
Apollyon
Korrektor
MMR-70: Ez iszonyat nagy ötlet, sőt már inkább oltás!
Tehát ha kiválasztok egy frekvenciát, mondjuk egy rádióadóét, akkor a környéken (10 m-en belül) az én zenéimet fogják hallgatni? Csúcs!
MDS-65: Ez azoknal szól, akik oltogatták az oldalt lévő csatlakozókat amik egyébként sokkal jobbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest