- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remittenda
aktív tag
válasz
NagyMesterB #7 üzenetére
[link] Én is találtam végül olyat, ami 3.5 jack-re csatlakozik. És ezek nem is annyi drágák. Szerintem hétfőn veszek is egyet.
-
NagyMesterB
tag
válasz
Remittenda #4 üzenetére
nokiásrol nem tudok de jackas van egy kettő, elég pici darabok is
bocsi hogy nem linkelek de most fáradt vagyok googlezáshoz, meg azthiszem a mániás konkurencia oldalon olvastam nemrég -
(Kolombusz)
veterán
Az FM rádiós cucc jópofa, az állványokat mindig hülyeségnek tartottam.
-
Remittenda
aktív tag
Wow!
Ilyen -MMR-70 FM rádióadó- nincs Nokiában? Illetve olyanban, ami 3.5 Jackre csatlakozik? -
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Jó de én a poénosabbik részére gondolok, tehát hogy a környezetemben lévőket is meg lehet-e ezzel viccelni... Vajon ezen a kütyün be lehet állítani bármilyen kívánt (FM) frekit, vagy van egy intervallum és azon belül..? Mert akkor így akár tudnám bosszantani a hangosan rádiót hallgató szomszédot
-
-
Apollyon
Korrektor
MMR-70: Ez iszonyat nagy ötlet, sőt már inkább oltás!
Tehát ha kiválasztok egy frekvenciát, mondjuk egy rádióadóét, akkor a környéken (10 m-en belül) az én zenéimet fogják hallgatni? Csúcs!
MDS-65: Ez azoknal szól, akik oltogatták az oldalt lévő csatlakozókat amik egyébként sokkal jobbak
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó új FM adóval és zenei állvánnyal egészítette ki termék palettáját.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest