Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
válasz
BlackWoOd
üzenetére
Az a helyzet, hogy ha megnézel egy Compaq (vagy már HP) és Dell árlistát, elborult árakon fox látni ugyanilyen, szakmai szemmel furcsa, féloldalas gépeket, amelyekbe Te magad fox több memcsit, nagyobb videót beépíteni, és még a RAID-nek sem biztos, hogy lesz elég hely. (Egy Dellben pl. _biztos_, hogy nem lesz elég hely a RAID-nek.) Ez már csak egy ilyen furi műfaj. Egyébként kint az USA-ban teljesen átlagos dolog, hogy valakinek a munkahelyén vagy az iskolában Macek legyenek a kommersz átlag-gépek. Pl. az egyik ismerősöm feleségének otthoni gépe egy dual-G4-1.25. Megvette úgy, ahogy árulták (bár a kinti kereskedők rendre dupla memóriával kínálják a gépeket, ahogy láttam), és azt használja _mindenre_. Minden olyanra, amire itthon valaki egy PC-t. Internetez, filmet néz, chatel, fórumoz, megírja a leveleit, dokumentumait, scannel, megvágja a gyerek szülinapján készült videót, etc. Ezek az alapfunkciók minden Macen remekül mennek, és még csak csiszolgatni sem kell. _Ezt_ lehet a Macben szeretni.
Ps.: 2 vinyó: lásd mint fent. Nem ajánlják, mer' minek. Aki ért hozzá kéri, az igényes kereskedő meg - a dupla memória mintájára - eleve úgy javasolja a customernek. Nekem is így javasolták. Kérdezték, mi legyen, válaszoltam, úgy lett. Ennyi.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó egy pixel 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi