- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungey9
tag
Valóban, amire nekem kell arra tökéletes, nekem ez számít. De mégis mit kéne még tudnia?
Nagyobb akkuidő? Hát, amennyivel többe kerültek a márkásabb gépek, annyiból 2 pótakksit vehettem volna...
Utánam haverom vett magának 1 kis Acert, az gyengébb, de legalább olcsóbb volt, másik haver HP-ja sem és bátyám Toshibája sem mutat fel többet, pedig drágábbak. A HP-nak ráadásul elszállt a wifi-je.
Régebben volt bátyámnak egy komoly Asusa, de attól sem estem hasra, pedig fél milla volt...
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Na, ez az - arra jó az Amilo, hogy az asztalon üldögéljen, néha elvidd magaddal és egy másik asztalon használd.
Ha viszont rendszeresen cipeled, nyitogatod stb., hamar megkopik a fénye.
Ez igaz az összes consumer katetóriájú gépre, de szegény Amilók tényleg a színvonal legalját képviselik. -
chungey9
tag
Csak annyit tudok hozzátenni, hogy vettem egyet tavaly, asszem vmi 7230?, november óta megy torrenttel meg 1 Maxtor(!) 250 usb rackes vinyóval napi 24 órában. Csak akkor van kikapcsolva ha külföldre viszem. Akksi kb 15x lett töltve csak, de még ugyanúgy 70 perc mint az elején. (csak 2200 mA). És én meg vagyok elégedve, főleg, hogy ár/érték-ben a legjobb vétel volt akkor.
Ja, sulinetre vettem ráadásul...
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
SF újabb gépe? Csak nehogy ez is Amilo szintű legyen. Azzal nagyon leírták magukat (már a hozzáértők szemében).
-
DarkByte
addikt
Elnézést tudatlanságomért, de megkérhetnélek rá hogy bepötyögd pár mondatban mi a baj a FuSi-val? Mindezt úgy kérdem hogy nem kívánom védeni, sajnos eddig még notebook-om sem volt, de talán a közeljövőben veszek egyet és kíváncsi lennék rá miért érdemes kerülni a FuSi-t. Ha linkelsz hozzászólást nekem úgy is okés
-
atosz
őstag
Első blikkre pofás darab, de túl vastagnak tűnik sajna. Meg úgy egyébként sem tudtunk meg róla sokat. Ha elviselhető minősége lesz, akkor van létjogosultsága. Én vhogy amúgy azt gyanítom, hogy leginkább a HP NX (és kategóriatársainak) sorozatának az ellenfeléül szánják.
-
D4rkm4n
őstag
Az Amilo sorozoatról azt hallottam hogy nagyon repedezik a háza a hőingástól. Ez igaz?
Vajon ezen az új szérián végre kijavították a hibákat? -
Integra
titán
a jó isten mentsen meg mindenkit mindentől amire fujitsuszimensz van ráírva!!!
meg a józan paraszti esze
[Szerkesztve] -
Tif
tag
Mi van a képen? Néha írnak 5 dologról egy cikkben de nem tudni mi van a képen
[Szerkesztve] -
polip
addikt
sikerült már annyira ledegradálni a FU-SI-t, hogy lifebook-ot sem vesznek a népek....
ha ez az amilo minőségét hozza, mindenkit mentsen meg tőle az Isten -
_cirmos_
őstag
a kiegészítő áramforrás alatt mit kell érteni? aggregátort?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Update 08.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest