- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungey9
tag
Valóban, amire nekem kell arra tökéletes, nekem ez számít. De mégis mit kéne még tudnia?
Nagyobb akkuidő? Hát, amennyivel többe kerültek a márkásabb gépek, annyiból 2 pótakksit vehettem volna...
Utánam haverom vett magának 1 kis Acert, az gyengébb, de legalább olcsóbb volt, másik haver HP-ja sem és bátyám Toshibája sem mutat fel többet, pedig drágábbak. A HP-nak ráadásul elszállt a wifi-je.
Régebben volt bátyámnak egy komoly Asusa, de attól sem estem hasra, pedig fél milla volt...
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Na, ez az - arra jó az Amilo, hogy az asztalon üldögéljen, néha elvidd magaddal és egy másik asztalon használd.
Ha viszont rendszeresen cipeled, nyitogatod stb., hamar megkopik a fénye.
Ez igaz az összes consumer katetóriájú gépre, de szegény Amilók tényleg a színvonal legalját képviselik. -
chungey9
tag
Csak annyit tudok hozzátenni, hogy vettem egyet tavaly, asszem vmi 7230?, november óta megy torrenttel meg 1 Maxtor(!) 250 usb rackes vinyóval napi 24 órában. Csak akkor van kikapcsolva ha külföldre viszem. Akksi kb 15x lett töltve csak, de még ugyanúgy 70 perc mint az elején. (csak 2200 mA). És én meg vagyok elégedve, főleg, hogy ár/érték-ben a legjobb vétel volt akkor.
Ja, sulinetre vettem ráadásul...
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
SF újabb gépe? Csak nehogy ez is Amilo szintű legyen. Azzal nagyon leírták magukat (már a hozzáértők szemében).
-
DarkByte
addikt
Elnézést tudatlanságomért, de megkérhetnélek rá hogy bepötyögd pár mondatban mi a baj a FuSi-val? Mindezt úgy kérdem hogy nem kívánom védeni, sajnos eddig még notebook-om sem volt, de talán a közeljövőben veszek egyet és kíváncsi lennék rá miért érdemes kerülni a FuSi-t. Ha linkelsz hozzászólást nekem úgy is okés
-
atosz
őstag
Első blikkre pofás darab, de túl vastagnak tűnik sajna. Meg úgy egyébként sem tudtunk meg róla sokat. Ha elviselhető minősége lesz, akkor van létjogosultsága. Én vhogy amúgy azt gyanítom, hogy leginkább a HP NX (és kategóriatársainak) sorozatának az ellenfeléül szánják.
-
D4rkm4n
őstag
Az Amilo sorozoatról azt hallottam hogy nagyon repedezik a háza a hőingástól. Ez igaz?
Vajon ezen az új szérián végre kijavították a hibákat? -
Integra
titán
a jó isten mentsen meg mindenkit mindentől amire fujitsuszimensz van ráírva!!!
meg a józan paraszti esze
[Szerkesztve] -
Tif
tag
Mi van a képen? Néha írnak 5 dologról egy cikkben de nem tudni mi van a képen
[Szerkesztve] -
polip
addikt
sikerült már annyira ledegradálni a FU-SI-t, hogy lifebook-ot sem vesznek a népek....
ha ez az amilo minőségét hozza, mindenkit mentsen meg tőle az Isten -
_cirmos_
őstag
a kiegészítő áramforrás alatt mit kell érteni? aggregátort?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest