- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
engusz
veterán
Tudomásom szerint az USB2 valóban 480 Mb/s, de nem oda vissza. Sőt! Az összes portra van fentartva az a sebesség. Tehát mondjuk egy winyó esetében az csak odafele 240 Mb/s. Visszafele szintén. A Firewire a maga 400 Mb/s-ával oda-vissza nyújta ezt a sebességet. Én ebből gondoltam, hogy a Firewire gyorsabb. Valamilyen alternatívát _kell_ nyújtania az USB(2)-vel szemben. Különben senkinek sem kellenének.
-
engusz
veterán
A 640x480-as kép miatt gondoltam a Firewire-re. Általában ennél a felbontásnál már ilyen csatlakozásúak szoktak lenni a webcam-ok. Az pedig, hogy elterjed-e vagy nem az megint egy másik dolog. Akinek van pénze egy ilyen webcamerára, annak már biztos, hogy van Firewire portja. Nekem speciál nincs pénzem rá, de van Firewire portom, 3 is. :)
-
engusz
veterán
Jópofa kis kamera. Menne a Logitech diNovo Media Desktop szetthez. :) Már csak az a kérdés, hogy mire csatlakozik ez a jómdár. USB2 vagy Firewire?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest