- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
amig nem jelent meg a 5.11 addig azok a hiresztelések mentek hogy majd a X2 procikat valamilyen modon jobban kihasznája ? most mi a helyzet?
-
X@b3e
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #37 üzenetére
Köszönöm, ez már nekem kielégítő
-
X@b3e
addikt
Képminőség terén én annyiban maradnék, hogy a TV kimenet képe mérföldekkel jobb az ATi kártyáin. A monitoron pedig csak szubjektív véleményem szernit
-
kdz
tag
ez azért erősen szubjektív, és egyoldalú vélemény!
az tény, hogy az atinak láthatóan más képe van mint az nvidiának, de pl CAD-ezéhez az ati kifejezetten rosszabb...
az ati ugyanis elmossa a képet egy kicsit, ami lehet, hogy szép játékoknál, de ha éles képre van szükséged akkor felejtős...ezt tapasztalatból mondom, mert a munkahelyemen mindkét gyártótól vannak kártyák, és az összes ati képe homályos, míg az nvidiák képei tűélesek (monitor ugyanaz)
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
Firestormhun #38 üzenetére
erre azért kíváncsi leszek a későbbiekben is, hogy hogy alakul. ez ár az új driver?
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Bernardo20 #36 üzenetére
Ezek is csak olyan dolgok, amiket a játék hevületében alig lehet észrevenni.
Nekem az elmúlt 2 évben 2 ati és 2 nv kártyám volt/van. Nem fedeztem fel egyik között sem képminőségbeli különbséget. -
Bernardo20
őstag
válasz
Firestormhun #35 üzenetére
huuu..ez mondjuk durva.
-
LordX
veterán
válasz
Bernardo20 #31 üzenetére
A 16x AF HQ-t nézd meg, tényleg meggyőző. Bár ez még mindig csak 1 játék, és bug-feelingem van, amit remélhetőleg javít majd az nV..
-
pisti
őstag
válasz
Firestormhun #21 üzenetére
No igen így még kellemetlenebb a helyzet az ATInak. Igaz a teljesítmény ugrás nagyját a gyári órajel tuning adja nagy valószínűséggel, viszont az ATIt is lehet tuningolni úgyhogy nem olyan vészes a dolog szerintem.
-
X Factor
addikt
válasz
Digitalis #18 üzenetére
Én most sem tartozom még az ''idős'' korosztályhoz(17) de anno emléxem amikor még nem volt ekkora csata ez kb 10 éve a grafikus kártyájk piacán(vagy volt csak én nem emléxem rá) akkor apámmal pont azért vettünk ati-t mert szép a képe és ez 1 ati rage fury 8megás volt
Amiért máig kitartok mellette ergo ''márkahű'' vagyok mert anno a 9700es nem csak szép hanem ''elég'' gyors is volt a TI sorozathoz képest, Na mostmár nem hiszem hogy sokáig hagyják az Nvidiát kapargatni a szemétdomb tetején, várom már az XT PE-t
Jaigen kis ON: Nálam az 5.11es Catalyst a Fable kompatibilitásán segített illletve pár plusz fps fearben.
[Szerkesztve] -
RpPRO
őstag
válasz
Digitalis #22 üzenetére
Emlexem, h a gf6 idokben hogy vertek a melluket az nv-sek, h nekunk van sm3.0-as kartyank, bibii, mire az atisok valasza az volt, minek, nincs jatek, ami kihasznalna.
Most egy kicsit forditott a helyzet, bar kicsit mas is:
Atisok aszongyak, bibii, hdr+aa nekunk, erre nv-sek, minek, ha hasznalod, 10-20 fps-re visszaesik a sebesseg meg az xt-nel is.
Ettol fuggetlenul jo dolog, ha vannak lehetosegek, persze nem muszaj mindent kihasznalni, de a valasztas joga a tied. -
LordX
veterán
válasz
Digitalis #18 üzenetére
Ebben nem lennék biztos.. A szögfüggetlen AF-et nem nagyon lehet észrevenni, a HDR meg még mindig rendesen ki tudja nyírni minden kártyát, szóval a HDR+AA még mindig csak marketingfícsör-szagú.
''Nyugodtabb'' bár hót nem érdekel igazábóllennék, ha egy hivatkozott képminőség-teszt alapján mondanád ezt...
-
pisti
őstag
Kell is ez a plusz, most olvastam tesztet 512MBos GFXről, és bizony csúnyán odavág az x1800xt-nek a legtöbb tesztben.
-
RpPRO
őstag
Mar csak egy csunya bakit kell kikuszobolni es fullos lesz a driver: a f.e.a.r. bug, amivel 10-20%-ot veszit a tulaj, hacsak nem nevezi at a fear.exe-t masra.
Mar tudnak a hibarol, ami meg a demo idoszakbol maradt a driverben, szal 5.12 utos lesz. -
Sanya
nagyúr
már láttam pci crossfire+agp-s sima kártyát egy külföldi fórumon. azért nvidia-ati sli kafa lenne, igen-igen nagyot néznének a gyártók, de akkor meg egy 2magos amd + 2magos intel procit befogadó alaplap kéne, ami persze kommunikál is egymással, és egyszerre, 1 rendszer részeként megy. na az lenne a teljesség csúcsa(plusz bele 2 x-fi hangkárya sli-ben:, + leadtech winfast tv expert sliben, +.....)
: beleért a bilibe
-
-
Sanya
nagyúr
-
-
''Az új csomag egyben elsőként teszi lehetővé az X1300 kártyák tulajdonosai számára a kétkártyás (CrossFire) használatot akár két teljesen egyező vezérlő esetén is.''
Nem úgy van, hogy eddig csak két teljesen egyforma vezérlővel ment, és a legújabb meghajtóval meg már különbözőkkel is? -
X@b3e
addikt
Várjuk a teszteredményeket, kedves X1800XT tulajok
-
csudri
őstag
Akár 60% javulás egyes alkalmazásokban? Azért az elég durva büntetés, kíváncsi vagyok mennyi tényleges tartalék van ebben az új Ati generációban.
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Jajj, jajj. Én csak a hozzászólásokat akartam megnézni. Meg tesztelni, hogy meggyógyult e a köhögés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest