Aktív témák
-
arn
félisten
es miert csak volt? :) rosszabb lett?
gus pnp: az sb live szintjet sem eri el. nem ertem, hogy a live miert sux, a guspnp meg az uber. igaz nem egykoru kartyak. a gus classicom a mai napig megvan, de csak a dosos demok miatt tartottam meg. pl gamek alatt egy kartyaval sem volt annyi gondom mint azzal.
drv tamogatas: ezt sem ertem, hogy miert a creative tehet rola. erdekes modon az sb16hoz is mukodo drveket talalni (mikor is jelent meg? 93?). egy gyartonak kutya kotelessege lenne meg legalabb par evig a sajat termekeit supportalni. a gravis nagyon felnyomta miatta az agyamat. anno vmi 25e forintert vettem a sz*ros kartyajukat. ha valami nem tamogatta nativan, akkor el lehetett asni a ''hwes gyorsitas'' miatt. egyedul a maxot lehetett a raintegralt (mas olcso kartyakon is megtalalhato) codecnek koszenhetoen kesobb is hasznalni. -
arn
félisten
azt meg azert hozzatennem, hogy lehet szapulni a creativeot, de az oem audigy2 akkoris nagyon jo hangkartya az araert.
Aktív témák
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest