Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igen, AZT rendszeressen így írom valamiért.
(ígérem, leszokom róla)
Láttam én is nem egy ''ilyen'' tesztet. De némelyik nem ér (számomra) SEMMIT. Ugyanis, abban egyet érthetünk, hogy VGA teszteknél az egyik játékban ez, a másikban az a nyerő, ott van értelme FPS-eket számolgatni. Memóriatesztelésnél lehetséges alternatíva az fps számolás, de ha megy 70-l a kisebbiken, a nagyobbikon 72-vel, az semmi. Ergo, tök felesleges teszt. Viszont, a pálya betöltése például már NEM mindegy. Persze, egy single player-s gammánál igen, de egy multisnál már nem biztos, és pl. Nekem igenis jól profitál a 2x1 giga! Battlefield 2-ben sokat számít a ram sebessége, és ''nagysága''. Pálya betöltésnél nagyon sokat számít. Nekem. Másnak pedig semmit, mert esettleg nem multizik, vagy esettleg nem eredeti gammával, talán csak egyszerűen sajnálná rá a pénzt. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen egeret válasszak?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen széket vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(ígérem, leszokom róla)