- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Jim Tonic #27 üzenetére
Igen, AZT rendszeressen így írom valamiért.
(ígérem, leszokom róla)
Láttam én is nem egy ''ilyen'' tesztet. De némelyik nem ér (számomra) SEMMIT. Ugyanis, abban egyet érthetünk, hogy VGA teszteknél az egyik játékban ez, a másikban az a nyerő, ott van értelme FPS-eket számolgatni. Memóriatesztelésnél lehetséges alternatíva az fps számolás, de ha megy 70-l a kisebbiken, a nagyobbikon 72-vel, az semmi. Ergo, tök felesleges teszt. Viszont, a pálya betöltése például már NEM mindegy. Persze, egy single player-s gammánál igen, de egy multisnál már nem biztos, és pl. Nekem igenis jól profitál a 2x1 giga! Battlefield 2-ben sokat számít a ram sebessége, és ''nagysága''. Pálya betöltésnél nagyon sokat számít. Nekem. Másnak pedig semmit, mert esettleg nem multizik, vagy esettleg nem eredeti gammával, talán csak egyszerűen sajnálná rá a pénzt. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest