- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Spindlyman #10 üzenetére
Amennyiben felközi a nadrágot a BenQ-Siemens, simán lehet létjogosultsága a piacon.
Nem tudom, most hanyadikok, de voltak ők másodikak is... -
Spindlyman
tag
Én már évek óta Siemens telefont használok. Valahol persze ez érthető is, mert elég sok közöm van a céghez..../tesztelés címén mindíg lenyúlom a legújabbakat
/
A lényeg az, hogy én már rég vártam a változást és úgy tűnik, hogy most talán végre történik valami. Örülnék ha nem csak a Nokiáról...csilivili távolkeleti mobilcsodákról hallanék jó híreket hanem a Siemensről is. (Bocsánat! BENQ-Siemensről.).
Tudom, hogy sokan nem osztják a véleményemet, de nem bánom. Mindenkinek legyen saját elképzelése.
Már látni vélem a ''fényt'' az alagút végén...
A CL71 nagyon bejön!
[Szerkesztve] -
ithomas
őstag
Hát nekem egyik se kéne...
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
De van, egy újabb mókusvakítás a fícsörlistában!
Szerintem egész jól néznek ki, azért az mondjuk látszik hogy a Benq tud mobilokat gyártani, és nem ragadt le 2002-ben mint a siemens. /design, technika/ -
A 3D hangzásnak kb. annyi értelme van mobilban, mint a tv-k/hifik eswetében...
Semmi... -
Shim
őstag
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
ezt a 3D hangzást nem teljesen értem mit takar, de a dalszöveg kiírás én használnám is, sokszor jól jönne, hogy megtudjam épp mit énekelnek (mert egyszerűen érdekel
itthon is meg tudnám nézni, de a buszon töltött holtidő erre direkt jól jönne)
-
Ricardo
titán
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
Nem feltétlenül egészséges mondjuk reggel hatkor nagydarab morcos fiatalemberek fülébe vonyítani
Nagyon belehúz a BenQ -
Spindlyman
tag
''A zeneszámok 3D-hangzásban csendülnek fel a mobiltelefonon, miközben a dalok szövege a nagyméretű, színes kijelzőn olvasható.'' Ez azért érdekes...Karaoke funkció...hmm.
Elképzelem ahogy az egyszeri ember a villamoson zenét hallgat és közben hangosan dalol....pfff.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vékony, formatervezett telefonok multimédiás funkciókkal.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest