Hirdetés

Új BenQ Mobile készülékek a CeBIT-en I.

Hirdetés

A BenQ Mobile tegnap hat új BenQ-Siemens márkájú mobiltelefont mutatott be az iparág legrangosabb eseményén, a hannoveri CeBIT kiállításon. A legújabb trendeknek megfelelő formatervezett készülékek mindegyike minőségi anyagokból készült, és számos multimédiás alkalmazást vonultat fel. A C81 kifinomult, ugyanakkor praktikus telefon, míg a CF61-et különleges megjelenés és a szórakoztató funkciók széles köre jellemzi. Az elegáns, szétcsúsztatható CL71 díjnyertes külsővel és sokat tudó belsővel rendelkezik. Az E61 és az EL71 mobiltelefonok kialakítása a legújabb divatirányzatokat követi, ezenkívül az előbbi zenei funkcióival, utóbbi pedig vékony kialakításával jeleskedik. A P51 az okostelefon-kategóriában debütált: a mindentudó üzleti készüléket még navigációs rendszerrel is ellátták.


BenQ-Siemens C81

A csillogó, szénfekete színű BenQ-Siemens C81 elegáns multimédiás telefon, amely kiváló szórakoztató funkcióinak köszönhetően elsősorban az aktív életet élő fiatalok körében lehet kedvelt. A sokoldalú mobiltelefon a multimédiás és egyéb alkalmazások széles tárházával rendelkezik: bárhol és bármikor hallgathatunk vele zenét, készíthetünk felvételeket, szerkeszthetünk saját csengőhangokat, vagy éppen szervezhetjük programjainkat a készülék határidőnaplójával. A C81 beépített zenelejátszójával elektronikus leveleink ellenőrzése vagy MMS-küldés közben is hallgathatunk zenét. A telefon hangszórója és a sztereó fülhallgató egyaránt tökéletes hangminőséget garantál. A legfrissebb slágerek a villámgyors sebességet biztosító EDGE-technológia használatával tölthetőek le a készülékre MP3-, AAC- AAC+- és AAC++-formátumban. A dalokat – az MP3-lejátszókhoz hasonlóan – a C81 automatikusan csoportosítja előadók, számcímek, albumok és stílusok szerint, így a legnagyobb zenei gyűjtemény is jól kezelhető. A telefonnal együtt kapható 128 MB-os RS multimédiás kártyán akár tízórányi zenei anyagot is tárolhatunk, a nagyteljesítményű akkumulátor pedig gondoskodik róla, hogy ne kelljen a zenehallgatást a készülék töltése miatt megszakítanunk.
A C81 1,3 megapixeles kamerájával megörökíthetjük a legemlékezetesebb pillanatokat. A felvételeket a telefon Pictbridge funkciójának köszönhetően közvetlenül kinyomtathatjuk. A készülékben található JENTRO szoftver segítségével a mobiltelefon utcai és autós üzemmódban navigációs eszközként is használható. A C81 egyesített mappában kezeli a beérkezett adatokat, így azok egy pillanat alatt áttekinthetőek. A mobiltelefonban lévő bejegyzéseket USB- és Bluetooth-kapcsolaton keresztül hangolhatjuk össze személyi számítógépünkkel.


BenQ-Siemens CF61

A szétnyitható BenQ-Siemens CF61 a hasonló kialakítású telefonoktól eltérően cserélhető elő- és hátlappal rendelkezik. A készülék 1,3 megapixeles kamerájával sorozatfelvételeket is készíthetünk, amelyekhez hangot is rögzíthetünk. A CF61 az összes fontos zenei formátumot kezeli, amelyekből akár 1GB-nyi anyagot tárolhatunk a csatlakoztatható microSD kártyán. A zeneszámok 3D-hangzásban csendülnek fel a mobiltelefonon, miközben a dalok szövege a nagyméretű, színes kijelzőn olvasható. A készülék többszereplős Bluetooth-játékai útközben is gondoskodnak az unalom elűzéséről, ha pedig még több szórakozásra vágyunk, barátaink SMS-ben és MMS-ben értesíthetnek minket a legjobb bulikról.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés