Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
nagyon csunya lett ez a pundit3.
az előző sokkal designosabb volt, visszafejlődnek? arban nem tudom mennyi lesz, de az asusok viszonylag olcsobbak (jelen esetben rondabbak is), mint a többi barebone...
annyi haszna van, hogy talan a regi pundit olcsobb lesz? -
biokill1
tag
Hát, tényleg nem néznek ki valami jól. Meg az árukra iskíváncsi lennék
Ezen a Dj funkción meg behalok. Van ilyen a laptopomon. És kb akkor használtam, amíg azzal kisérleteztem hogy összehozzam a winamppal. Persze nem jött össze. Ugyanis windows alatt egy win 3.1 korszakot idéző ''Gericom Media Player'' jön elő, aminek tudása a win95 media playerhez hasonlítható.
Ha meg a gép ki van kapcsolva, akkor van az elején 1 kijelző (ami term. nem kezeli az ID3 tag-et), meg néhány gomb ami hivatott a ''DJ'' funkciót betölteni. A gond csak az, hogy csak a C:\MP3 könyvtár tartalmát hajlandó lejátszani. C márpedig nekem rendszer partíció
Szóval ennyi. Egy topikban próbáltam segítséget kérni, de úgy látszik ez csak engem zavar.Toshibához bezzeg van winamp plugin ami kezeli a kijelzőt meg a gombokat
Bocs az offért.
[Szerkesztve] -
worthless
tag
ez a pundit hihetetlen csunya
-
BosX
aktív tag
nemértem az asust, proc+chipset terén miért kullog mindig a trend után...
a pundit-3 szvsz még csúnya is lett, vagy szürke, vagy fekete, de a kettő együtt
[Szerkesztve] -
kBagyula
senior tag
Ez a kis fekete tetszik nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest