Új hozzászólás Aktív témák
-
Kubbi
tag
Szerintetek melyik az értelmesebb választás?
Nem sok infót találtam róluk...
ATI radeon Xpress 1100
NVIDIA GeForce Go 6150 PCI express -
Frenky87
aktív tag
Kár, hogy még semmi hír új Inteles lapról..
AMD nekem nem kell...
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Már várom az új kombójukat, remélem, ez már jól sül el, mert akkor lehet, hogy a kövi gépem alapjának választom, ha AMD-t veszek. Ezt a 775/939 mizériát kihagytam...
-
Mackósajt
senior tag
Ez azért érdekes, mert pl. egy forgalmas webáruházban olyanokat olvastam egy alaplap alatt, hogy ''miután kipróbáltam ezt az alaplapot, és az ATI megmutatta nekem hogyan kell működnie egy jó chipsetnek, többet nem veszek nVidia szemetet'', stb. (Persze emlékezetből, és szabadfordításban.)
Nyilván vannak ellenkező tapasztalatok is.
Kérdés az is, vajon mennyire tudják anyagilag kihazsnálni azt, hogy most megugrottak a megrendeléseik, miután az Intel őket ajánlotta a saját leállított gyártású régi lapkakészletei helyett.
Azt jósolták egyébként, hogy az Xbox fejlesztés lezárultával az ATI nagyot fog dobbantani a videokártya piacon. Vajon lesz belőle valami?
Pedig eddig úgy tűnt, hogy az nVidia a nagy hal ebben a játszmában. -
erdoke
titán
Márpedig rövidesen bejelentik az SB650-et.
-
X@b3e
addikt
Úgy látom, az ATi belendült platformfejlesztés terén. A várva-várt Uli-t váltó déli hídjuk elkészültével erős konkurenciává válhatnak a felső kategóriában is az nForce lapokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest