- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Firestormhun #17 üzenetére
Hát ha te 2x végignyomod az Obliviont májusig, akkor meghívlak egy sörre.
-
rocket
nagyúr
válasz
Firestormhun #17 üzenetére
Arra mar tobben is panaszkodtak, hogy szetesik windows boot kozben es logon kepernyonel a kep.
Arra nem gondolsz nincs mit optimalizalni? igyis gyorsabbak az ati kartyai Oblivon es Tomb Raider alatt, az meg, hogy 3 jatekban javitottak bugot miert vicces? talan nincs 89 jatekban bug ? -
Firestormhun
senior tag
Ez a driver egy trágyahalmaz. Win logonnál szét artifactolja a képet és ati tool sem működik vele tökéletesen.
Kiváló teljesítmény, hogy 2 db 2 éves, 1 db 2.5 éves és egy fél éves játékban elértek 2% teljesítmény növekedést.Nomeg a 3db játék bugfix se semmi.
Persze Oblivion és TR:Legend teljesítményén javító driverekre lehet várni májusig, amikor már minimum végig vittem mindkét játékot 2*.... -
Gaboman
nagyúr
Ez a egész 6.4-es Catalyst nem jobb semmivel mint a 6.3-as!
Az ATI már végre csinálhatna tényleg valami jó kis drivert a kártyáihoz! -
rocket
nagyúr
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Nem tudom miert kell kritizalni a control centert allandoan, ebbol mar trend lett itt ph-n, nem kotelezo a hasznalata, lelehet a display drivert kulon tolteni, es ahoz felrakni regi control centert, vagy mas alternativ programokat hasznalni pl. ati traytools.
-
Sanya
nagyúr
100 fps helyett 101,5fps. hát ezért kell az új catalyst.
-
cskamacska
addikt
Nem tudom miért erőltetik ezt a Control Centeres dolgot, a Control Paneles verzióval igen jól el voltam idáig. Egyébként, ahogy nézem, utoljára a 5.11-es verziót lehetett Control Panellel választani, azóta csak Control Centeres(s így .NET frémvörköt igénylő) csomagok vannak.
[Szerkesztve] -
BlackWoOd
aktív tag
Szerintem arra gondoltak, hogy nem lehet már csak magában a drivert lehúzni, hanem egybe van csomizva a CC-vel, amihez pedig kell .NET fw.
Bár ennek ellentmond, hogy a ''Display Driver Only'' csomag ugyanúgy letölthető, amiben valszeg mégsincs CC. [link]
rocket: Akkor mégsem erre gondoltak. Vagy nem tudom.
[Szerkesztve] -
bobsurf
őstag
''A Windows 2000 és XP és XP Media Center Edition operációs rendszerekhez készült új meghajtócsomag már csak a .NET keretrendszert igénylő, magyarul is tudó Catalyst Control Center vezérlőpanellel érhető el...''
Ezt nem értem teljesen. Akkor ez csak magyaroknak lett fejlesztve -
sTERNI
senior tag
Az Oblivionon nem? Ejnye kéremszépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest