- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tts
addikt
-
vottokar
senior tag
-
Akheron
senior tag
A bordák méretéből és a gyártó szaktudásából sejthető hűtőteljesítmény mellett szerintem egy jól szellőző házban felesleges lesz 2500-on hajtani azt a szerencsétlen ventit...
-
tts
addikt
Idézet TR mostérkezett válaszából:
''For the V1, it is still under the testing process at moment. Once its ready to be released, I will definitely inform you all the information about it. '' -
biokill1
tag
Húúú ez nagyon tetszik!
Bár gondolom az ára is meglesz rendesen. Aki ezt megveheti annak eleve drága a videókarija, és akkor akár már egy gyári vízhűtést is megengedhet magának... Szóval nem igazán lesz nagy piaca. -
tts
addikt
Engen most a TR-től is jobban izgat ez:
Bővebben: link
Megpróbálok összepofozni egy saját VGA hűtőt. Meglátjuk sikerül-e. -
Loretto
veterán
Nekem nem kell. Venti nincs, az ár gondolom mint a cpu coolereké.Ramhűtés is mintha nem lenne.
[Szerkesztve] -
Florida
tag
szép darab,de rá lehet csukni a ház oldalát a hőcsövektől?
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Egy ilyen nekem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest