- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
Van egy eladó winyo ha erdekel valakit 3gb os ugy tudtam de lehet 4gb .Akit erdekel kuldjon privit...
-
crab
senior tag
miért nem kapta meg az n90 kijelzőjét? most megint ott tartunk, hogy nincs értelmes telefon a nokiánál, de én már nagyon akarok egyet.
bár lehet befürödnék az első szériás telókkal, azért remélem minél hamarabb lesz egy n91i, 352x416-os kijelzővel. -
Athos07
senior tag
Az első hírekben még úgy volt, hogy N70, N91 - 4. negyedév, N90 - 2. negyedév.
-
Shim
őstag
egy itthoni nokia fejessel készült interjúban olvastam, azért vagyok ilyen biztos.
-
Athos07
senior tag
Egyelőre biztos nem, hiszen a közvetlen utód(nak tűnő) N70 csak az év végén jön, addig nyugodtan ülhet a 6680 a trónján. Persze attól függ, hogy mi a ''mély'' édesapád számára.
-
Athos07
senior tag
Akkor jó, amúgy is az N70 a kedvenc, meg akkor a 6680 ára mélyrepülésbe kezd (persze nem véletlenül jön a 70-es év végén).
De tényleg, hol találtad ezeket az árakat? Ééés, ezek a Nokia márkabolti árakra vonatkoznak, mert ha igen, akkor nyert ügyünk van. -
ByB
addikt
Apró kérdésként még felmerül, a nagy iPod - N91 ''csata'' közepette, hogy milyen árakkal kell majd számolni! Ugyanis Mac-ék gyermeke itthon igen drága, s attól tartok a Nokia képes lesz még ezt is jócskán túlszárnyalni!!!
-
törölt tag
iPod téma.
Legyőzi-e egy VW Touareg a Subaru Imprezát? Pályán és rally alkalmával biztosan nem, terepen viszont egész biztos.
Az iPod, mint zenelejátszó véleményem szerint marad a ''trónján'', azt tudja, arra fejlesztették. Ezek a telefonok meg tudnak zenét lejátszani, persze nem olyan szinten és szervezettségi fokon, mint az iPod, de emellett tudnak ezer más dolgot.
LÉNYEG: akinek a zenehallgatás a fontosabb, annak lesz egy iPod-ja és egy alap telefonja, mert nincs másra szüksége. Akinek viszont az univerzalitás és a multifunkcionalitás (bazzeg ezek aztán szavak...) a fontos, annak ilyen nokiája lesz. És ennyi. -
törölt tag
Jah még valami, ha szabad ''tanácsokat osztogatni''...
Bár erről infók egyenlőre nem nagyon vannak a nokia részéről, én gyanítom, hogy az n91-es 4 giga kapacitása az merevlemezes megoldás lesz. Ezzel gondolom nem mondtam sok újat. Célszerű viszont ésszel belevágni az ilyenekbe, várni egy kicsit, hogy mik a tapasztalatok. -
Fade_Away
őstag
Senki nem mondta legyőzi...
...de iriver, samsung mellett lesz egy újabb konkurenciája is ipodnak ráaadásul egy olyan konkurenciája ami +ban még telefon + symbiant futtat + 2mp digi carl zeis fényképezőgép.
Ez elég meggyöző: ipod, creative, samsung, iaudio elég sok mindent nem tud amit ez igen és evvel bizony nokia betud törni a piacra nemúgy mint ngageval.
Ráadásul jövőre lejár édesanyám szerződése megkapja az én ''új'' nokiamat én meg 3éves szerződéssel veszek neki egy ilyet amit persze meg én használok.... -
Sipi-
őstag
Ez nem egy mp3 lejátszó amivel lehet telefonálni is?
-
shev7
veterán
És azért ne felejtsük el, hogy lesz benne Wi-Fi is
-
Caesarion
aktív tag
válasz
#64791808 #45 üzenetére
Kösz hogy megvédted az igazam... cserébe ajánlom figyelmedbe:
wallpapers, themes for s60 ( and for others of course) Bővebben: link
s az igazán minőségi és elérhetetlen telefon: Vertu: Bővebben: link -
747
senior tag
hat ez szerintem annyira fogja legyozni az iPod-ot, mint az NGage a GameBoyt.
- nem iTunes kompatibilis
- iTMSben vasarolt cuccokat nem jatssza le
- nincs mogotte komolyabb szoftveres hatter (media library - remelem senki nem gondolta hogy explorerrel fogom masolgatni a szaros MP3akat)
- hangminosegrol nem tudunk semmit
- uzemidorol szinten nincs gyakorlati tapasztalat
''bocs fonok, azert volt kikapcsolva a telefonom, mert lemerult metallicahallgatas kozben''
(biztos lesznek sokan akiknek ez bejon es meg is veszik es orulnek, de 6 millio darabot kurvara nem fognak belole eleadni. a masik, hogy en akkor kapcsolom be az iPod-ot, amikor kinyomom a telefont, szvsz nem tul szerencses a 2 cucc otvozese.) -
törölt tag
Hát pedig de.
S40 a 6230 és társai
S60 a 3650, 6600, 6630 és társai
S80 a Volvóm. Ja nem, a 9300, 9500, stb
S90 a 7700, 7710.
Tudomásom szerint az S40 GUI kivételével az összesen Symbian fut.
Az n91 valóban lehetne szebb. Az n70 az első olyan kinyitható nokia, amire őszintén azt mondom, hogy szép. Az n91-en túl csillivilliműanyag érzetet kelt az a lehúzható flip, és ahogy egy kolléga is mondotta: sérülékeny.
Samsung i300? Jó, szép. Annyit mondok, hogy Windows vs. Symbian és nincs tovább mit mivel összehasonlítani. -
törölt tag
Ha nem ugy, akkor hogy?
Bővebben: link
Itt ugyan a 7700-rol van szo, de az majdnem ugyanaz...
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
válasz
#53246592 #30 üzenetére
Ez komolyan s60?
(azt hittem s90 már ez is)
lehet hogy jó dolog a Lot-in-one, de a telefon még meg se jelent, amugy is drága lesz, az iPodom meg már most megvan, s tényleg akkor még azt nem is részleteztük hogy a fülesem 40 Ohmos impedanciájával megküzd e majd a telo... én N.7710re lógatom a nyelvem eBook olvasás céljából, de no problem, mindenki olyan készüléket választ amilyet akar. -
ByB
addikt
válasz
musclemuseum #37 üzenetére
N91
N90 viszont el fog vérezni a bonyolult mechanizmusa miatt, szerintem...
[Szerkesztve] -
musclemuseum
aktív tag
Nagyon teccik ez az N-széria, főleg 90-es.
Bár lehet azért, mert a 6260-as is bejött külsőre... -
S e t h
nagyúr
Na a kis 6630am ki is tart addig amíg bejön ez a csodafon.
-
rocket
nagyúr
Vegre eszbe kapott a nokia, es mernek ujitani kulsosegekben, nekem tetszik
-
AS
félisten
4 gigás winyo van benne!!!!!!
-
Club
őstag
Ez is szép!
Komolyan, úgy érzem a Nokiára jót tett ez a vezetői kis nemteccés.
Kezdenek megint értelmes telefonokat csinálni. -
AS
félisten
Tesék! HA kérdésed van az uj samsungrol akor ott ted fel.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Zordkaszás
senior tag
...így a minőségi megszólaltatás sem fog jelentős gondot okozni...
Legalábbis fejhallgató oldalról nem, a lejátszó már egy másik kérdés... -
AS
félisten
A Samsung I300 még azért jobb ennél..
-
canniball
nagyúr
Nekem is tetszik a teló kinézete is, meg a 4Gb is, meg legfőképpen a 2Mpixel, DE 2Mpixeles fényképezővel szerelt telcsit már májusban lehet majd nálunk venni a konkurenciától (legalább is azt ígérik és remélem nem csúszik sokat), ráadásul ez baromi nagy, baromi nehéz és valszeg baromi drága lesz. Szóval összességében
. Akkor már inkább az N70. A jack csatlakozó telefonon való megjelenésének viszont kifejezetten örülök, régóta vártam már ezt a bejelentést!
-
ByB
addikt
A Nokia most is mint mindig: altat!!! Sokan felzárkóztak mellé, sőt túl is szárnyaltak rajta, de ők csak mosolyogtak, mert tudták, amit most már mi is: N90 N91...
Übertelókat dobtak a piacra, Carl Zeiss optika, illetve 4GB-os táehely...Nekem ráadásul még a design is bejön, nem is kicsit!
-
Esmein
nagyúr
Azt hittem, hogy a kamera túlzás egy telefonba. Bocsánat tévedtem.
-
Den
veterán
nagyon király. ha megjelenik lehet megveszem életem első nokia telóját
-
Caesarion
aktív tag
valahogy bad-feelingem van a telefonra nézve, szerintem ( pláne mivel első széria vagyis szárnybontogatás) ''túl sok'' lesz benne a hiba.. legyen az sérülékny flip, szoftver vagy kezelhetőségi hiba.. nekem nem jön be de ez csak szvsz.
zenélő kütyünek itt az iPod-om -
Fade_Away
őstag
az összes N széria gyönyörüséges csak a 4gigas hdds nem áááááá
-
_seth_
veterán
Ez egy csúnya telefon.
-
mahatma
aktív tag
Hajmeresztő ára lesz az biztos, de nekem annyira nem tetszik....
-
X@b3e
addikt
Nekem tetszik
-
AS
félisten
Egy szuper galéria nektek tölem a Nokia N90-röl 51 ÉLŐ kép!!!!!
http://kep.tar.hu/komander3/50048049#2 -
Yó!
-
AS
félisten
Minden elismerésem! Samsung I300 nagy elenfele.. Bár I300 még mindig jobb..
-
supercow
őstag
Szerintem végtelenül ronda. A kezelőgombos lecsúszó lapka sérülékenynek látszik
-
anulu
félisten
4GB? nem rossz! amúgy maga a telefon is tetszik
asszem, megvan a 3650-esem utódja arra az esetre, ha válatnék vmiért.
-
Ára? Gondolom 200k-nál kezdődik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest