- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
WilktorD
tag
Ez hiányzott még!
Mo-n már akkor is hülyének néznek,ha fejhallgatóval mész az utcán,nemhogy ha az ujjad bedugod a füledbe,telefonálás céljából. -
gabe_
őstag
És ha csak éppen fültisztítás céljából nyúlok a fülembe és felhívok valakit?
A Drágám, add az életed! című filmben, mikor négercsávó felkeresi a visszavonult ügynököt. Annak is ilyen telefonja volt... -
CTibi_TB
csendes tag
Ó ez már szerintem régi fejlesztés, van egy haverom aki folyamatosam a fülében turkál a gyűrűsujjával, szoktam is gondolni ''na ez már megint telefonál''.
-
Bernardo20
őstag
legalább a reggeli fültisztogatásra se lesz gondja senkinek. 2 in 1.
Már ezért megéri! -
^Bundi^
őstag
elképzelem a sok embert reggel a tömött bkv -n ahogy mindenki a fülét túrja.;)
-
Ptech
addikt
''Make your children work their keep'' <azaz: dolgoztatsd le gyerekeiddel a tartásuk árát> hát ez aztán nem semmi! Kiváncsi vok, ezt milyen állat PR-os találta ki, 1 ilyet lehet h letuszkolnék a torkán
Mert hogy vki ezt kitalálja, és ráadja a saját kölkére, az még valahol ok, de ilyen dumával eladni
ui: van még 1:Bővebben: link-konzumidiotizmus rulez??
[Szerkesztve] -
opr
nagyúr
lol... asszem erre mondják, h az emberi hülyeség határtalan
(mondjuk a linkelt képek közül az első is nagyon beadja
)
-
Ptech
addikt
További agyament találmányok
Made in Japan...
Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Képek linkesítve. Ekkora képeket, légyszi ne linkelj, az utolsó modemes felhasználó emlékének tisztelegve. Főleg, hogy kilóg oldalra, és így nem csak hogy fele nem is látszik, de hülyén is néz ki. - peterkeT] -
Ptech
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
No igen. Ez a kütyü nagyon jópofa, csak a megvalósítás akdályozza a funkciót, ergó én biztos nem vennék ilyet...de biztos el lehet adni ezt is jó PR-ral.
-
Pompi
nagyúr
Értem én. Lehet félre értettem a dolgot, de egyelőre kézbe vett telefonnal nem lehet telefonálni a jelenlegi szabályozás szerint, kihangosítóval vagy az utasokkal való beszélgetés viszont mehet.
Ez a mostani megoldás gyakorlatilag pont olyan mintha a telefonomat tenném a fülemhez... -
DigitXT
félisten
Pedig igaz, a kihangosítók, és még a sima beszélgetés is elvonja a figyelmet: a kísérletek szerint kb. a táblák felét nem vették észre azok, akik dumáltak, ami azért elgondolkodtató... A buszon sem véletlen írják ki, hogy a buszvezetővel vezetés közben beszélgetni tilos. A kihangosító előnye, hogy legalább a kezed nem foglalja el, így ''technikailag'' nem leszel hátrányban, így biztonságosabb. Hozzáteszem, az utasokkal történő beszélgetés azért más kategória, mert ők ugyanabban a környezetben vannak, tehát kevesebb koncentrálást igényel rájuk figyelni. Már csak az ezzel foglalkozó cikket kéne előkeresni: lehetne olvasgatni.
-
Niquis
aktív tag
Instant fülzsír killer egyben!
-
WillChi
őstag
Úgy fél éve olvastam egy hasonló hírt, csak abban egy karperec-kinézetű mobilról volt szó. Az is vmi. olyan elven működött, hogy az egyik ujjunkat kellett a fülbe dugni, mert a karperec rezgésbe hozta a kéz csontjait, és azon keresztül jött el a hang a fülig. Ha jól emlékszem, akkor a telefon felvételéhez csettinteni kellett az ujjainkkal. Mindenesetre elég furcsa irányt kezd venni a mobil fejlődése.
-
Digital
addikt
Akkor vezetés közben ez sem használható,az egyik kezet leköti
-
Mit tesz az emberekkel/fejlesztőkkel/állammal, ha már nem tudják mire költeni a felesleges pénzüket???
Ilyenkor nem bánom, h. magyar v.ok, és h. nem szakadt rám semmilyen bank, nem torzult az értékrendem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az NTT Docomo által fejlesztett headsettel legalábbis ez működik.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Tempest Rising teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest