- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Mit tesz az emberekkel/fejlesztőkkel/állammal, ha már nem tudják mire költeni a felesleges pénzüket???
Ilyenkor nem bánom, h. magyar v.ok, és h. nem szakadt rám semmilyen bank, nem torzult az értékrendem...Xiaomi 13T
-
Digital
addikt
Akkor vezetés közben ez sem használható,az egyik kezet leköti
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Jégkokó
veterán
Már a sima autós headset se volt jó mert , hogy az is balestveszélyes mert elvonja a beszéd az ember figyelmét a vezetésről, igy ennek sincsen semmi értelme
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
WillChi
őstag
Úgy fél éve olvastam egy hasonló hírt, csak abban egy karperec-kinézetű mobilról volt szó. Az is vmi. olyan elven működött, hogy az egyik ujjunkat kellett a fülbe dugni, mert a karperec rezgésbe hozta a kéz csontjait, és azon keresztül jött el a hang a fülig. Ha jól emlékszem, akkor a telefon felvételéhez csettinteni kellett az ujjainkkal. Mindenesetre elég furcsa irányt kezd venni a mobil fejlődése.
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Niquis
aktív tag
Instant fülzsír killer egyben!
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
DigitXT
nagyúr
Pedig igaz, a kihangosítók, és még a sima beszélgetés is elvonja a figyelmet: a kísérletek szerint kb. a táblák felét nem vették észre azok, akik dumáltak, ami azért elgondolkodtató... A buszon sem véletlen írják ki, hogy a buszvezetővel vezetés közben beszélgetni tilos. A kihangosító előnye, hogy legalább a kezed nem foglalja el, így ''technikailag'' nem leszel hátrányban, így biztonságosabb. Hozzáteszem, az utasokkal történő beszélgetés azért más kategória, mert ők ugyanabban a környezetben vannak, tehát kevesebb koncentrálást igényel rájuk figyelni. Már csak az ezzel foglalkozó cikket kéne előkeresni: lehetne olvasgatni.
-
Pompi
MODERÁTOR
Értem én. Lehet félre értettem a dolgot, de egyelőre kézbe vett telefonnal nem lehet telefonálni a jelenlegi szabályozás szerint, kihangosítóval vagy az utasokkal való beszélgetés viszont mehet.
Ez a mostani megoldás gyakorlatilag pont olyan mintha a telefonomat tenném a fülemhez...Feel Good Inc.
-
Ptech
addikt
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
No igen. Ez a kütyü nagyon jópofa, csak a megvalósítás akdályozza a funkciót, ergó én biztos nem vennék ilyet...de biztos el lehet adni ezt is jó PR-ral.
-
Ptech
addikt
További agyament találmányok Made in Japan...
Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Képek linkesítve. Ekkora képeket, légyszi ne linkelj, az utolsó modemes felhasználó emlékének tisztelegve. Főleg, hogy kilóg oldalra, és így nem csak hogy fele nem is látszik, de hülyén is néz ki. - peterkeT] -
lol... asszem erre mondják, h az emberi hülyeség határtalan (mondjuk a linkelt képek közül az első is nagyon beadja )
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Ptech
addikt
''Make your children work their keep'' <azaz: dolgoztatsd le gyerekeiddel a tartásuk árát> hát ez aztán nem semmi! Kiváncsi vok, ezt milyen állat PR-os találta ki, 1 ilyet lehet h letuszkolnék a torkán
Mert hogy vki ezt kitalálja, és ráadja a saját kölkére, az még valahol ok, de ilyen dumával eladni
ui: van még 1:Bővebben: link-konzumidiotizmus rulez??
[Szerkesztve] -
^Bundi^
őstag
elképzelem a sok embert reggel a tömött bkv -n ahogy mindenki a fülét túrja.;)
Nos Omnes Una Manet
-
Bernardo20
őstag
legalább a reggeli fültisztogatásra se lesz gondja senkinek. 2 in 1.
Már ezért megéri! -
CTibi_TB
csendes tag
Ó ez már szerintem régi fejlesztés, van egy haverom aki folyamatosam a fülében turkál a gyűrűsujjával, szoktam is gondolni ''na ez már megint telefonál''.
-
gabe_
őstag
És ha csak éppen fültisztítás céljából nyúlok a fülembe és felhívok valakit?
A Drágám, add az életed! című filmben, mikor négercsávó felkeresi a visszavonult ügynököt. Annak is ilyen telefonja volt...Sovány szakácsban sose bízz!
-
WilktorD
tag
Ez hiányzott még!
Mo-n már akkor is hülyének néznek,ha fejhallgatóval mész az utcán,nemhogy ha az ujjad bedugod a füledbe,telefonálás céljából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest