- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
Xmas
tag
A lakatosokat sem csukják le azért, mert képesek kinyitni egy zárat. És még nyugdíjt is fognak kapni. Én nem feltétlenül a betörőkről beszélek.
Nem feltétlenül jár egy cselekmény károkozással, vagy annak szándékával. Amennyiben egy eszközben benne rejlenek továbi lehetőségek és az én tulajdonomat képezi, akkor hadd barkácsoljak már vele. Főleg, hogy esetleg az egész szoftveres úton is kivitelezhető.
Büntessék azt, aki rosszra vetemedik. -
MaUser
addikt
Elgondolkodtam azon, milyen mértékig jó a Microsoftnak, az ha teljesen legállissá tudná tetetni a programjait. (magyarul csak akkor tudnánk használni, ha megvesszük őket) A válasz szerentem egyértelműen az, hogy önmaga alatt vágja a fát.
Miért használ valaki ma win-t és office-t? Mert otthonra könnyen megszerzi és tud rajta gyakorolni, meg mennek rajta a játékok, könnyen kezelhető, stb.
Ezzel szemben ha csak megvenni lehetne win-t, talán néhányan megvennék, de office-t szinte senki. (most sima user-ről beszélek nem vállalatról) Aztán ha Pistike felnő és dolgozni kezd előbb-utóbb úgyis megveszi. Azonban nem hiszem, hogy ha valaki megveszi nagynehezen a gyerekének a pc-t, még 200.000-t tudna áldozni ezekre. Ehelyett Pistike csak linux-t, beos-t, bsd-t, használ és azt tanulja meg kezelni. És mire felnő már nem kell neki otthonra ms, mert linux is bőven jó mindenre. Ez természetesen érződik majd a piacon és játékokat is érdemes lessz linuxra írni. A kör bezárult. Szóval ms gondolkozz!!!
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest