- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Achill3uS #58 üzenetére
Akkor írok valamit, ami az előző hozzászólások 90%-nak a színvonalához illik, remélem ez már nem sérti a szépségérzeted:
De jó! Ez überállatbrutális!
Vajon mennyibe fog kerülni? Ezt a teljesítményt biztos jól meg kell majd fizetni. Ráadásul még az is rádob az árára, hogy ez a mai csúcstechnika. Vajon igaz a hír, és mi is meg tudjuk majd ennyire húzni a RAM-okat?
Bár ezek a késleltetések nem tetszenek. hol maradnak a régi DDR1-es értékek?Elvileg fejlődni kellene, nem? Kiszúrják a szemünket magas órajelekkel, amikor a késleltetések is az egekbe emelkednek ezáltal.
Igazi fejlődés.
Remélem most örülsz, én is segítettem ''emelni'' a topic szakmai színvonalát.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
-
FehérHolló
veterán
Azért én erősen kétlem, hogy külsősök úgy általánosságban (tehát nem csak egy spéci modult) jobban meg tudnák húzni az adott lapban, mint az alaplap tervezői, akik összességben (tehát nem egyénenként) ismerik minden kis porcikáját a lapnak. Sőt, szerintem az adott chip határaival is teljesen tisztában voltak. De inkább ne vitatkozzunk ezen.
Különben meg ez az egész olyan marketing, hogy messziről bűzlik. Jé, a DDR3 még ezt is tudja?! De jó lesz nekünk! Alig várjuk az 1666-as modulokat! Azok vajon mire lesznek majd képesek?! <*egyéb random éljenzés*>
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest