- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miskolci
csendes tag
A nyáron néhány ismerősöm dicsekedett azzal, hogy mostantól ingyen telefonálhat, mert a FIDESZ adott telefonokat nekik. Egyébként - állítólag - mindenki tudja, hogy a 20-as az jobboldali és a 30-as telefonok pedig baloldaliak. Ezt terhesztik. Szóval ezek szerint elég sok ingyen telefont kiosztottak, ha a Pannon piaci részesedésében is számottevő mozgás jelentkezett. Csak hát ingyenebéd nincs, ezt is fizeti valaki. Többnyire azok, akik nem is érintettek.
-
-
MODERÁTOR
Biztos, ez is közrejátszott, de inkább mondjuk úgy, a FIDESZ-en keresztül könnyebben lehet telefonhoz jutni egy speciális csomaggal. Azért túlzás az osztogat szó, mert u.úgy megmaradtak a feltételek, tehát a két fényképes igazolvány, ami sokaknak nincs meg.
Én inkább a nagyon jól eltalált, dupla készülék akcióra és a Családi csomag reklámozására tudok gondolni, mint előfizető létszám-növelő tényező. Már csak azért is, mert rengeteg ilyen készüléket adtunk el, mikor a relkámok mentek.Xiaomi 13T
-
V.Stryker
nagyúr
Én 20-as vagyok és jobbos, de nem a Fidesztől van a telefon
-
-
Gebriel
veterán
válasz Viktor0610 #4 üzenetére
dupla készülék akcióra és a Családi csomag reklámozására tudok gondolni
Azért a dupla telos dolog egy kicsit durva..
Csak egy pálda:
Pannon 6070 most 2 db-t egy áráért 19xxxft-ért!!!!!!
Egy másik szolgáltatónál meg: 6070 1db 5990ft
Ha valaki ezért vesz ott telefont meg is érdemli -
MODERÁTOR
-
Gebriel
veterán
válasz Viktor0610 #10 üzenetére
De ezek szerint teljesen mindegy mert igy is a nálatok kötik a legtöbb szerzit
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Gebriel
veterán
válasz Viktor0610 #12 üzenetére
De reklámoza csak nem kiemelten
Én ugy szoktam ha veszek valamit akkor elöt%e körül nézek hogy hol mennyiért kapom meg azt amit szeretnék.
De ezek szerint csak én vagyok ezzel igy?Nem hiszem.... -
MODERÁTOR
-
rebel56
tag
Ez felvet egy rakás kérdést. Akinek kettőnél több 20-as előfizetése van, az már szélsőjobbos? A 70-est kik használják, a Centrumosok? Akinek megváltozik a pártpreferenciája, annak le kell cserélni a telefonját? És ezesetben elég a számot, vagy a készüléket is le kell? Hol kell jelentkeznem, ha jobboldali szavazó vagyok és mégis 30-as a számom? Kitől kaphatom meg az ingyen telefont?
-
Landsmann
addikt
Más fórumokon is, és most itt is azt látom, szinte mindenkinek az számít, mennyibe kerül maga a készülék. Annak már csak nagyon kevesen számolnak utána, hogy a percdíjakkal, és az egyéb szolgáltatásokkal mi a helyzet. Mert lehet hogy olcsóbban veszi meg egyik szolgáltatónál a készüléket, de 1 év alatt akár a külömbözet többszörösét is kifizetheti a kapcsolódó szolgáltatásokkal, percdíjakkal. És utána sopánkodik, hogy a haverjának egy ugyanolyan, esetleg jobb szolgáltatás kevesebbe kerül. Ne csak a készülékek árát nézzétek!
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest