- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
macilaci78 #34 üzenetére
''Azért egy vízálló notit mókás lehet hűteni? Hogyan?''
Természetesen vízhűtéssel
(Egyébként léggel is megoldható, a hőcső szépen kibújik a hermetikusan lezárt vízálló részből, végére tök hagyományosan megy a borda, csak egy vízálló ventit kell ráapplikálni, az meg nem lehet gond.)
Lehet venni USB-soros adaptert, gondolom van párhuzamosban is, csak hát macerás, meg a kompatibilitás... -
Yaye
őstag
válasz
#95561216 #26 üzenetére
Igen, persze, a táska puffanására hirtelen odakapok és még pont elkapom magát a notit. Miért mit gondoltál minek vesz az ember táskát?
Gyk: Nem akartam a fontoskodó szájbarágás bűnébe esni, ezért nem írtam úgy hogy ''negatív gyorsulás''. Természtesen a cucc padó általi megállásakor bekövetkező gyorsulásról van szó, ami a leesés 1g gyorsulásához képest több nagyságrendel nagyobb. Nagyon nem mindegy hogy a laptop 2 mm úton lassul nullára vagy 1,5 centiméteren, márpedig a táska szvsz kb ennyit különbséget jelent...
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Oké hogy a kijelző érzékeny, de minek neki rázkódáselnyelő keret? Az lcd milyen károsodást tud szenvedni rázkódástól?
Minden tiszteletem azoké akiknek ez a véleménye, de ha én ráülnék a kollégám nc6120-ára, vagy az én t43-amra, hát azok azonnal az örök vadászmezőkre költöznének. Egy ujjal benyomva a fedelüket meg tudom tapintani a paneljuk hátulját, mi lenne ha tényleg úgy egy figyelmetlen székbehuppanás lendületével ráülnék?!
Táskás leejtés nem ér, a táska a gyorsulás 90 %-át elviszi szerintem és baromi nagy felületre osztja szét a becsapódás erejét. -
Yaye
őstag
Szép ez a cseppálló billentyű meg a rázkódásvédett kijelző (az minek?). De engem inkább az érdekelne, hogy mi történik ezekkel a gépekkel, ha mondjuk véletlenül ráülök? És ha nyitott kijelzővel leesik, mondjuk betonra, nem magasról, csak mondjuk 2 méterről, rá a sarkára jól? És ha haslövést kapok és vért és gyomortartalmat öklendezek a kijelzőre akkor vajon az beázik vagy sem? Na jó, ez utóbbi nem érdekel annyira, nézzünk helyette inkább egy könnyű esőt ami azért terepen, polgárilag is könnyen előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest