Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
7Heads Drago #29 üzenetére
ez nagyon lol
de jó ötlet már most neki állok összeszedni a régi 486os procikat
-
dany27
őstag
nekem ugyan nem kell mert nem ilyen van.
Csak multkor raktam össze egy szervert a volt sulimnak és abba a gépbe van ilyen asrock 939 dual sata2 és kiváncsi voltam rá hogy hogyan lehet belerakni am2t.
de sztem jobban megéri akkor má megvenni ezt a rendes am2es lapot nem a 939est mert sztem seokkal kerül kevesebbe az az átalakító.
annak lesz jó ez az agp-s am2 aki most vált esetleg 754 vagy 939ről és még agps kártyája van, és esetleg nem akarja eldobni mert mondjuk valami combosabb agse van. -
dany27
őstag
szinte gondoltam hogy az asrock elő fog állni agp-s am2esel.
az asrocknak vannak ilyen kiszuperált ötletei mint az a 939es lapka amin van agp+pci is.
meg asszem van rajta valami furi csatoló amire azt mondták hogy am2est lehet bele tenni akkor csak tessék lehet probálkozni mert én még olyan am2est nem láttam ami abba belemgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged