- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
1ébként most készül egy 915vs925vs945vs955vsnF4IE cikk, majd ott is ilyen szorgosan gyüjtögesd a grafikonokat.
Illetve ha megnézed a mostanában megjelent nF4 SLI-s cikket, abban olyan memóriaértékek vannak, amilyeneket én alapórajelen még nem is láttam, nemhogy itt a fórumon, de még külföldi oldalakon sem (ilyen kis tapasztalatlan vagyok, hogy 2700 MB/s-os írást nyomok DDR400-on.)
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
Ezek a lapok szvsz két okból ''jöttek létre'', aki beleszeretett a northwood procijába, annak ne kelljen a platformváltáshoz megválnia tőle, a másik pedig, hogy az új foglalattól sokan ódzkodnak, még a gyártók is. Amúgy csak a pénzről szól, vedd meg a legújabb chipkészletet, szórd a pénzed, aztán persze ha majd nagyobb proci kell, akkor ismét kereshetsz magadnak új lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest