- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem vagyok én szemellenzős...csak úgy használom a számokat ahogy az érdekem kívánja...mint akárki más...
Mert ugye abból a tesztből az is kiderül, te 3-3-4-8-as időzítésekkel mértél...míg én az (tényleg) általánosnak mondható 4-4-4-12 értékekkel...
De nem ez a lényeg...hanem az, hogy a #60-as hsz.-ben nem hangzott el sem a PH!, sem pedig a Te neved...mégis magadra vetted az ott elhangzottakat...az ing és annak feltételezett tulajdonjoga relációja... -
fLeSs
nagyúr
1ébként most készül egy 915vs925vs945vs955vsnF4IE cikk, majd ott is ilyen szorgosan gyüjtögesd a grafikonokat.
Illetve ha megnézed a mostanában megjelent nF4 SLI-s cikket, abban olyan memóriaértékek vannak, amilyeneket én alapórajelen még nem is láttam, nemhogy itt a fórumon, de még külföldi oldalakon sem (ilyen kis tapasztalatlan vagyok, hogy 2700 MB/s-os írást nyomok DDR400-on.)
-
Rover623
félisten
Látom:
1.:
Bővebben: link
Bővebben: link
2.:
Illetve nem látom...
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
érdekes elgondolás
dualcore: alig gyorsabb mint a jelenlegi HT...ellenben sokat zabál
SLI: sokkal gyorsabb mint egy kari...ellenben olcsóbb mint a nagyobb kari
sztem ezt így gondolják...azok akik ésszerűen építenek konfigot.
Az ''alig van különbség'' is különbség...aki a kicsit nem becsüli...
(Nem mindegy hogy az államig állok a szarban, vagy bele is kell kóstolnom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest