- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
A Samsung cuccokkal kapcsolatban tudnék vitatkozni.. de nem teszem, hiszen így akár bármelyik gyártót be lehetne támadni... Egyébként sok samsung cuccom volt/van(/lesz).. (monitor, egér, winyó (ezzel soha nem volt gond!!), optikai meghajtó, mobiltelcsik.....)
LG?? Hát nem tom... Telekommunikációban soha nem vettek le a lábamról, viszont nagyon jól tudom h ide csak a ''selejt'' jut.. alsó-középkategória...
Motorola.. Az a baj ezzel a márkával, hogy amerikai.. mármint arra gondolok, hogy aki ismer, az tudja, hogy nagyon odavagyok ezért az egyáltalán nem kedvelt nagyhatalomért.. Hülye elfogult vagyok!!
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
elég kiábrándító, hogy csak korea...
-
evR
aktív tag
dícséretesnek tartom pl azt, hogy egy két új telcsibe nem raknak már kamerát se... üzleti modellek... helyes! pl. nekem most nagyon tetszik az E széria.. tehát szerintem ennek is divatja lesz, mint a penge + slide kombónak.. és ez még értelmesebb is!
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
jó lenne ha a tudás mondjuk a Nokia 6270 vagy 6280-al vetekedne! Illetve legyen ez a súlycsoport!
-
evR
aktív tag
egyébként is kellenének már a Motorolának a jó telefonok!!
-
evR
aktív tag
jaj, egyébként hogy is van ez??
Valamelyik nap láttam valamelyik mobilos oldalonegy kínai (???) gyártótól származó penge slide-os telcsit.. mint ez...
most akkor ki másol kit??
nehogy komolyan vegyétek eme uccsó kérdésem... -
evR
aktív tag
válasz
bolondember #1 üzenetére
csatlakozom hozzád!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest