- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
g4dg3t
senior tag
válasz
CharlieDrop #108 üzenetére
Absolutely :)
-
g4dg3t
senior tag
Jo reggelt elvtars! :DDD Ha kicsit is belegondolnal a mi kis vitankba, rajonnel hogy semmi masrol nem volt szo mint mellebeszelesrol...Te is allitottal egy dolgot meg en is...csakhat nem sok kozuk volt egymashoz (nem volt a ket allitas kozt ellentet)...en ezt meg is ertettem mikor kiderult PIAC != piac :) Viszont a stilusod miatt gondoltam kicsit szivom meg a vered :t Ha nem vetted volna eszre az utobbi HSZeim 90%-a hulyules volt, jo sok szzzma'jlival...nem veletlen!
Szal EASY MAN... -
g4dg3t
senior tag
1. Nem erdekem hogy megmondjam cegek neveit!
2. A ceg ahol dolgozom nem rosszabb a konkurencianal mivel ez altalanos dolog az SW fejlesztesben...lasd dabdab HSZ-ei
3. Minek neked par cegnev? Kiragasztod az agyad fole? :t
4. Rengetek olyan hibalehetoseg van amik csak speci parameterrekkel jonnek elo...teszteles ide v oda
#85-ost meg nem olvastam hanem irtam :t
Nah most lepek...tavolletemben nem er kopkodni :)
Jah es DEN: megvaltoztatnad a totyik cimet? mondjuk: ''rog vs. g4dg3t - avagy hogy b@sszunk el egy delutant'' :DDD
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
komolyan mondom szerintem szánékosan nem akarod megérteni
hasonlo erzeseim vannak :))
Nah akkor min is akadtal ki? Azon hogy bebizonyitottam hogy igenis kikerulnek a piacra olyan prg-k (es most nem a speci prgrol van szo amik meghatarozott cegnek keszul) amik telis-tele vannak hibaval! Mert en vegig ezt pofaztam! Csak hat hala neked a totyik elejen nem vagtam hogy nalad a PIAC-nak spec jelentese van :)
[Szerkesztve] -
g4dg3t
senior tag
-
g4dg3t
senior tag
Nah akkor tegyuk tisztaba a dolgokat!
Te nem akarod elhinni amit #39 HSZben dabadab allitott!
En a sajat peldammal bebizonyitottam hogy igenis igy mukodik a fejlesztes!
...bótban kapható szoftverekről Nah ezt peldaul most emlited eloszor, ugyanis ez a PIAC csak egy nagyon kis resze...eddig te csak a ''PIACra fejlesztes'' szoveggel dobaloztal! Amit mi es amit dabadab csinal az ugyanugy PIACra fejlesztes...csak nem a TESCOban veszed meg.
Reszemrol ennyi! -
g4dg3t
senior tag
-
-
g4dg3t
senior tag
Aham...hat ez a rossz hozzallas!
Az addig OK hogy az uj SP-kben elofordulnak uj hibak, de azokat legalabb meg nem ismerik annyian (mivel ujak), viszont ha nem frissited a rendszered, az olyan hibakkal lesz tele amik akar tobb evesek is lehetnek igy mar a 12eves unakahugom is siman tonkre-vagja azt. Szerinted melyik jobb?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest