Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Ha itt nem, akkor olvassál itt! [link]

-
Gabás
addikt
-
fasyrt
őstag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
-
Alkarcsont
senior tag
Szívesen olvasnék itt a Prohardveren, hogy milyen panelek léteznek, és ezek mit tudnak. Jó lenne!
-
X Factor
addikt
Az a 350euro, szerintem már maraha jó ár 19'' tft-nek.
-
fasyrt
őstag
Mivanmá?
Ami nem gémer az már elfogad6ó árban van?
-
Kalwa
tag
Én nagyon is jól emlékszem rá, mivel ez volt az, ami után rohangáltam vagy 1 hetet. Az Auchan hírdette meg sulinetre az utolsó hónapban, de mindegyik üzletükbe szinte csak 5 darabot vittek, leszámítva egy-kettőt, ahova többet és az után néma csend. Érdeklődés, hogy mikor lesz: ''Nem tudjuk, de talán holnap'' - ''Nem tudjuk, de már nem valószínű, hogy nem lesz'' stb. stb. Az érkezett monitorokat pedig 1 óra alatt elkapkodták. Ami egyedüli bajom volt vele, hogy bizony nem volt rajta DVI. Úgyhogy végül elég lett az egész hercehurcából és lett véve részletre egy ViewSonic VX-924 19'' TFT monitor és nem is bántam meg, igaz vagy 30 ezerrel drágább volt.
[Szerkesztve] -
Gabás
addikt
Nem tudom, ki emlékszik a 913N-esre: na, ez az, csak hozzáadtak egy DVI csatit. Specifikáció, dizájn tök ugyanaz, így valszeg a panelt se fáradtak kicserélni, csak ráhegesztettek egy csatit
. Na, ezt nevezem marketingfogásnak. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szóval egy kicsit szívás annak a sok embernek, aki megvette ugyanennek a panelnek egy ''butított'' változatát.

. Na, ezt nevezem marketingfogásnak.