- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Szerinte jó ez mindenkinek, az nV-nek mert sok pontot hoz a markok alatt és ez jó reklám, a pontvadászoknak se kell sokat törni a fejüket, hogy mit vegyenek a rekordkisérlethez, és jó az átlag felhasználónak mert egy késöbbi alternatív bővítési lehetőséget is magában hordoz.
Ez most nem egy mulandó megoldás, elvilegmár most van hozzá egy pár pártya 6600GT 6800GT 6800U és ha tényleg sikeres lesz akkor mostantól minden új szériában megtalálható lesz, és az ATI is dolgozik már a saját megoldásán. -
Il Padrone
senior tag
Azt ketlenem,
de valaki nem olvassa ki az ironiat a szavaimbol.
Tudom, hogyne tudnam, hogy valojaban nem sli, csak a grafikus processzort (jaj bocsanat, ezt a fogalmat csak az nvidia vezette be a geforce 256-al) duplaztak meg rajta.
Azert batorkodtam leirni igy, mert nekem nem tul sok kulonbseg van akozott, hogy a NYAK-on duplaznak meg valamit, es huzalozzak ossze, vagy mas modszert alkalmaznak.
Mas lenne, ha egy blokkba integralnanak tobb vegrehajto egyseget, ott meg jelentosebb lenne a szinergia.
Azt is ertem miert csinaljak, egyszerubb gyartastechnologiailag eloallitani, 2db uolyan kartyat, es az SLI interfacet megcsinalni hozza opcionalisan, mind tobb gpu egybeintegralni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest