- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Szerinte jó ez mindenkinek, az nV-nek mert sok pontot hoz a markok alatt és ez jó reklám, a pontvadászoknak se kell sokat törni a fejüket, hogy mit vegyenek a rekordkisérlethez, és jó az átlag felhasználónak mert egy késöbbi alternatív bővítési lehetőséget is magában hordoz.
Ez most nem egy mulandó megoldás, elvilegmár most van hozzá egy pár pártya 6600GT 6800GT 6800U és ha tényleg sikeres lesz akkor mostantól minden új szériában megtalálható lesz, és az ATI is dolgozik már a saját megoldásán. -
Il Padrone
senior tag
Azt ketlenem,
de valaki nem olvassa ki az ironiat a szavaimbol.
Tudom, hogyne tudnam, hogy valojaban nem sli, csak a grafikus processzort (jaj bocsanat, ezt a fogalmat csak az nvidia vezette be a geforce 256-al) duplaztak meg rajta.
Azert batorkodtam leirni igy, mert nekem nem tul sok kulonbseg van akozott, hogy a NYAK-on duplaznak meg valamit, es huzalozzak ossze, vagy mas modszert alkalmaznak.
Mas lenne, ha egy blokkba integralnanak tobb vegrehajto egyseget, ott meg jelentosebb lenne a szinergia.
Azt is ertem miert csinaljak, egyszerubb gyartastechnologiailag eloallitani, 2db uolyan kartyat, es az SLI interfacet megcsinalni hozza opcionalisan, mind tobb gpu egybeintegralni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest