- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Szerinte jó ez mindenkinek, az nV-nek mert sok pontot hoz a markok alatt és ez jó reklám, a pontvadászoknak se kell sokat törni a fejüket, hogy mit vegyenek a rekordkisérlethez, és jó az átlag felhasználónak mert egy késöbbi alternatív bővítési lehetőséget is magában hordoz.
Ez most nem egy mulandó megoldás, elvilegmár most van hozzá egy pár pártya 6600GT 6800GT 6800U és ha tényleg sikeres lesz akkor mostantól minden új szériában megtalálható lesz, és az ATI is dolgozik már a saját megoldásán. -
Il Padrone
senior tag
Azt ketlenem,
de valaki nem olvassa ki az ironiat a szavaimbol.
Tudom, hogyne tudnam, hogy valojaban nem sli, csak a grafikus processzort (jaj bocsanat, ezt a fogalmat csak az nvidia vezette be a geforce 256-al) duplaztak meg rajta.
Azert batorkodtam leirni igy, mert nekem nem tul sok kulonbseg van akozott, hogy a NYAK-on duplaznak meg valamit, es huzalozzak ossze, vagy mas modszert alkalmaznak.
Mas lenne, ha egy blokkba integralnanak tobb vegrehajto egyseget, ott meg jelentosebb lenne a szinergia.
Azt is ertem miert csinaljak, egyszerubb gyartastechnologiailag eloallitani, 2db uolyan kartyat, es az SLI interfacet megcsinalni hozza opcionalisan, mind tobb gpu egybeintegralni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest