- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Aktív témák
-
Nem tudom, nekem nincs túl sok bajom vele(semmi). 200/333-an megy, SE, és mégis max felbontáson, és max mindenen játszok vele mostani gamékkal(Chrome, Fifa2004, MTG Battlegrounds, Unreal2(ez mondjuk nem mai)), és minden jól megy(csak nem teszek rá 4x antialliansingot, csak Anisotropic Filteringet). Lehet hogy nem időtálló, de az MX400-ammal is eljátszogattam, és nem dől össze a ház, ha csak 800x600-ban tudok majd játszani. Ráadásul sulinetes, ergo ingyen volt. Vehettem volna még Inno3D FX5200-at, de az meg 3 ismerősömnél is instabil és fagy minden ezerrel. A PH-s fórumokon is ezeket lehet hallani, ugyanúgy az Inno FAQ-ban
-
Godfather
aktív tag
Két különböző gyártmányú 9200se között csak az a kulonbseg, hogy az 1ik kicsit lassabb, mint a másik. Talán....
Ezeket a kártyákat a lowend szegmensbe tervezték, és erre tökéletessen megfelelnek. Nem HCGAMER kártya. -
Zoller34
aktív tag
Oks , bocsesz ha nekem szólt !
De vannak emberek , akik nem értik meg hogy nem mindenki tud megvenni egy radeon 9500-9700-9800 -as kártyát . Anno meg kell elégedniük egy ilyen gyenge hardverrel :((( -
Keitaro
addikt
Igen, ilyen megnyilvánulások nem kellenének. Akinek meg pl Low-profile cucc kell, arra jó, és mint a kolléga említette, egy TNT2höz képest ennyiért tényleg sokkal jobb :))
-
Pupák
tag
rintem egy fos 9200 at nem érdemes erőltetni mert szarból nehéz várat (bocs a csúnya szövegért ennyi)
-
KZT
tag
válasz
GigabyteFan #9 üzenetére
Bezzeg ha gigabyte lenne!500%-al lehetne húzni! :)
-
Bgs
senior tag
Nekem egy 9200se simam van. Probaltam huzni, de mar 1MHz emelesre is szemetel a kepernyon. Sikerult barkinek is huzni valamit a kartyan ?
Az enyem Sapphire, ha ez szamit valamit... -
wipes
senior tag
drivellel=driverrel
-
wipes
senior tag
Ilyen kártyám van, csak powercolor.
Annyira nem vészes. :)
És belefért a slim házba. :C
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest