- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem azért mondom, de ez már felmerült itt a mobilarénán igen népszerű koncepciógyáros műhelyében is... csak annyi a különbség, hogy a kép alapján ez így sokkal haszontalanabb, és otrombább megoldás.
szerintem kizárólag akkor van értelme a programozható kezelőszerveknek, ha az egész előlap egy érintőképernyő, ahogy már más is mondta. -
Daweee
őstag
Samsung kopp... Nekik van/lesz egy ilyen telójuk hogy a navigyűrű egy érintőkijelző, a típusa nem ugrik be, de van topicja is itt...
-
de pl ha a telefon egész képernyője érintőképernyő, s a kezelőszervekre ily mértékű szabadság vonatkozik, akkor érdekes alkalmazásokat lehet létrehozni. Persze ez nem nagy kunszt így mert láttunk már érintőképernyős telefont is, meg pár konstrukciót ahol ugyan ilyen jellegű cucc volt.
Szóval szerintem az SE levédett valamit amihez semmi köze nincs szinte -
orbano
félisten
érdekes, de szerintem nem lesz túl életképes. rendszerint az érintőképernyőt azért rakják a telefonokba, hogy helyet csinálhassanak a kijelzőnek a hagyományos bill. elhagyásával. ebben pedig csak a programozhatóság lenne a kunszt, ami egy mobiltelefon esetében nem feltétlenül a legfontosabb szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest