- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem azért mondom, de ez már felmerült itt a mobilarénán igen népszerű koncepciógyáros műhelyében is... csak annyi a különbség, hogy a kép alapján ez így sokkal haszontalanabb, és otrombább megoldás.
szerintem kizárólag akkor van értelme a programozható kezelőszerveknek, ha az egész előlap egy érintőképernyő, ahogy már más is mondta. -
Daweee
őstag
Samsung kopp... Nekik van/lesz egy ilyen telójuk hogy a navigyűrű egy érintőkijelző, a típusa nem ugrik be, de van topicja is itt...
-
de pl ha a telefon egész képernyője érintőképernyő, s a kezelőszervekre ily mértékű szabadság vonatkozik, akkor érdekes alkalmazásokat lehet létrehozni. Persze ez nem nagy kunszt így mert láttunk már érintőképernyős telefont is, meg pár konstrukciót ahol ugyan ilyen jellegű cucc volt.
Szóval szerintem az SE levédett valamit amihez semmi köze nincs szinte -
orbano
félisten
érdekes, de szerintem nem lesz túl életképes. rendszerint az érintőképernyőt azért rakják a telefonokba, hogy helyet csinálhassanak a kijelzőnek a hagyományos bill. elhagyásával. ebben pedig csak a programozhatóság lenne a kunszt, ami egy mobiltelefon esetében nem feltétlenül a legfontosabb szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest