- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nem nagyon vagyok képben ''piramisügyben'', de szerintem ha meg akarjuk fejteni, hogy pontosan hogy is csinálták, akkor nem abból kell kiindulni, hogy vajon személy szerint pl. én hogy koordináltam volna a munkálatokat. Teljesen más volt a gondolkodásmódjuk. Pl. mivel a rabszolgák élete gyakorlatilag semmit sem ért, még azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy görgőként is embert ''használtak''...:) Persze ez nagyon morbid volt...
Véleményem szerint a megtalált ''bizonyítékokból'' kell kiindulni (minden olyan körülmény, ami tényszerű, és az építkezésen kívül más tevékenységhez nem sikerült kapcsolni). Ilyennek tekintem pl. ezt a vályogfal-kérdést is: elvégre mi a francnak építettek volna a piramis mellé vályogfalat, ha nem az építkezés megkönnyítése végett???
Aktív témák
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- bambano: Bambanő háza tája
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi