- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
atuci
őstag
válasz
venember83 #50 üzenetére
szvsz jobb minőséget képviselnek a Codegennél
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #52 üzenetére
Ja, értem. Majd kiderül, mennyire lesz szigorú a Foxconn a minőségellenőrzés során.
-
he7edik.
addikt
válasz
venember83 #52 üzenetére
Ez mégis milyen gyár?
-
Telefunen
őstag
válasz
venember83 #52 üzenetére
Ezt nehéz elhinnem -na nem is azért mert a giga annyira minőségi cuccokat csinálna, hanem mert az asus és a ''samsung?'' semmivel sem különb (sőt).
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #50 üzenetére
A Leadtek VGA kártyák jók voltak?
-
válasz
venember83 #31 üzenetére
Nincs itt vita: jó a Leadtek is, meg a Foxconn is. Az meg azért csak jelent valamit a Foxconnál, hogy már vagy 20 éve létező cég... Nekem a teljesítmény és a megbízhatóság sokkal fontosabb, mint a név (hogy a semmirekellő dobozt ne is említsem)...
Mod: A Leadtek nem feltétlenül szűnik meg, majd gyártat mással...
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
venember83 #37 üzenetére
nagyobb márka... majd elmúlik hidd el
-
válasz
venember83 #39 üzenetére
Csak névleges szűnik meg, az meg nem gáz, mostantól nem Leadtek, hanem Foxconn lesz . Ez miatt nem kell sírni
Ennyi
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
venember83 #37 üzenetére
Az alaplapok terén sem számított nagy hírességnek a Foxconn, aztán mikor megláttam, olyat vettem, mert ismerős volt a neve
Úgy tűnik, a Foxconn az ASUS babérjaira pályázik, nem lepődnék meg, ha bejön a VGA biznisz, nemsokára még többféle Foxconn nevű terméket fogunk látni a boltokban. Koncentrálódik a piac, már eddig is csak pár gyár gyártott VGA kártyát, a legtöbben csak a körítést tették hozzá, most majd kicsit letisztul ez a sokszereplős VGA terep is.
-
faster
nagyúr
válasz
venember83 #35 üzenetére
Pelda: ha mas gyartana a BMW-t,
Mondom, nem jó példa, a Leadtek nem rossz brand, de a brandértéke (szerintem) össze sem vethető, mondjuk az ASUS-éval. Bizonyára az ASUS példája is a szemük előtt volt, mikor meghozták ezt a döntést.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
venember83 #31 üzenetére
A Leadtek sem olyan lecserélhetetlen brand, hogy a Foxconnak ne lenne esélye ezen a piacon szerintem. Egyébként meg vedd fel a kapcsolatot a Foxconn vezetőségével, mert lehet, óriási hibát vétenek ezzel!
(szerintem jól átgondolt stratégia ez, szemet vetettek arra a profitra, amit a kártyadobozolók kaszálnak).
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
válasz
venember83 #31 üzenetére
Azok is Foxconn gyártmányok
-
válasz
venember83 #17 üzenetére
Az 1986-os Amigámban az összes csati Foxconn. Nekem ez a név cseng ismerőse(bbe)n. Nem firkálom a Leadtek-et, a tunerem is az, és meg vagyok vele elégedve. Az alaplapom viszont Foxconn. Jó, gyors, megbízható. Szvsz semmivel sem rosszabb egyik piacvezető alaplapgyártó deszkáinál. (A számomra huszadlagos szempont: a doboz. Szép. Fekete alapon egy kb 8x8 cm-es fém(!) FOXCONN (dombornyomott) embléma.) Stílusos. Semmi űrlövölde.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #3 üzenetére
aki nem mindennap informalodik hardware-ek teren annak joval ismerosebb a Leadtek nev, ezert azt venne, foxconnak volt 1 biztos vevoje Leadtek szemelyeben, meglatjuk mit hoz ez a huzas nekik, eleg lutri szaga van
-
Ribi
nagyúr
válasz
venember83 #3 üzenetére
Eddig is Foxconn-t vettel csak ASUS matrica volt ranyalazva. Most a matricat nem kell megfizetned.
-
geree@bl
senior tag
válasz
venember83 #3 üzenetére
Lehet h még változik a véleményed, ha jönnek, az első kártyák.
Még a végén leváltja a Leadteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest