- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Szerintem igen is be lehet illeszteni ''monokróm csúcstelókkal megtűzdelt számozási rendszerbe'' az új modelleket is, mert lehet a telefonok számozására úgy tekinteni, mintha az egy célközönségnek szólna, de hát a számok tényleg fogynak és nincs menekvés hahaha
A videó viszont tényleg elkeserít, de kiváncsian várom a 63as széria utódait!
blueMerle, lehet hogy igazad van, VGA videóval ez 6233 lenne, és a Nokia nem csúszott le a Samsung szintjére, hogy full ugyanolyan tudással csak más külsővel dobjon piacra telefont
Zoltanfi N95? Szép lenne, de én kíváncsi vagyok, hogy a SE mit lép az N95re(persze csak multimédiában nyomhatja le)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Szerintem nemma fórumtárs a videó felbontására panaszkodott. Azért az a 2Mp fotó nem épp gyenge kamera
Ázsiában lehet hogy az, de Europában egyenlöre nagyon is jó, amikor sok új modellbe még mindig az 1.3-asokat pakolják....
A videó valóban lehetne VGA felbontású, sok Nokia tudja, ez miért nem? Jahogy akkor ez egy 6233-as lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest