Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
ööö. akkor mi nem egészen így van? mert amit írtál az nem válasz arra amit én írtam, hanem inkább kiegészítii,és nagyjából egyezt is értek vele.
beépítettként valóbban nem gyakori, de az mp3 lejátszók többasége, akkor is nimh-t használ csak csserélhetőt. itt csak annyi a különbség hogy ha lemerült nem tudod másikra cserélni.
Amúgy memóriaeffektus töltés gyorsaságától is függ.
egy braun elektromos fiogkefém tíz évig ment, ni-cd aksival, és a végén is a kapcsoló ment tönkre, nem az akku, és azt gye úgy használja az ember hogy két három perc fogmosás és visszaa töltőre.
és ami meglepő, vettem egy újat, és még mindig ni-cd aksival gyártják. -
Den
veterán
sőtt nem csak az msi mások is. sőtt samsungnak színes oldes mobilja is van (külső kijelző9, kodaknsak, oledes digit gépe, sonynak oledes pda-ja, philipsnek oledes boroitvája
, stb... a lényeg hogy eyre nagyobb teret hódít, egyre olcsóbbá válik, és széplassan kúszik majd föl egyre nagyobb méretek felé, mint anno az lcd...
-
Den
veterán
robbanás előtt az oled kijelzők piaca.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest