- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Szerintem meg nem az a nyerő, ma már inkább visszafogja a fejlődést, hiszen így több fér el ugyanakkora tárterületen.
A jövő valami szélessávú interneté lesz, meg a mai tárolókapacitás sokszorosáé otthoni felhasználásra.
Amúgy még a DVD is rengeteg adatot veszít el, akár otthoni videózá esetén is. Eyg alap miniDV-s videó óránként 13 GB adatot tartalmaz, ebből kb. 2 GB kerül egy DVD-re. És akkor még nem is mozifilmről volt szó. -
róland
veterán
Hát kérlek nem támogatja a DVD-t. De csak azért nem, mert nincs asztali lejátszóm.
Szerintem igazából addig volt értelme az egésztömörítgetésnek, amíg drága volt a nyersanyag. Ma már van ahol a CD a drágább a DVD-nél. Így kicsit feleslegessé váltak ezek a programok.
Szerk.: Azért jó lesz a programgyűjteménybe, ki tudja, talán használható valamire még.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Talán, mert az asztali lejátszók az Xvid-et nem támogatják, ellenben a DivX-et igen. Amúgy én is az opensource pártján állok, de nagyon lassan terjednek az ilyen programok. Sajnos a sok hozzá nem értő (nem számítástechnikai beállítottságú) emberrel mindent meg lehet vetetni.
-
róland
veterán
Nálam elindult egy DVD fájljainak kódolásával, de ma nem volt türelmem várni.
Asszem az a gondja, hogy így nem tudja összefűzni őket egy fájlba, hanem csak külön fájlokat csinál a VOB-okból.
Majd valamikor végigküldöm egy DVD-n próbaképp.
Nekem még megjött a serial, igaz én elég korán jelentkeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest