Aktív témák
-
Lehet direkt hagynak benne egy kis tartalékot...
Aztán mikor a konkurencia örül, jól megírják...
Bár ez a vásárlók félrevezetése lenne... :) -
haver
tag
Tomhoz es az Nvidiahoz annyit: lehet, hogy jo cuccokat csinalnak es szeretjuk oket, de a driverkeszites es teljesitmeny nem csoda. Az hogy hetente adnak ki ujabb drivert - ezzel ebrentartva az erdeklodest es a nagyobb teljesitmeny iranti igenyt - nekem santit.
A vas tud amit tud. A driver ezt teszi elerhetove. Ha marad tartalek a teljesitmenyben (es driverben), akkor nem "csodagyartas" az uj driver, hanem kozelites a helyes eredmenyhez.
Szerintem taktikaznak a driverekkel es ez nekunk tetszik, mert lam, mennyit megtesznek ertunk ezek az Nvidias fiuk. Egy fraszt! -
andorpapa
őstag
Én meg a Tom's Hardware-en olvasott alaplap tesztekből idéznék (mármint a lényegét):
Az nVidia lapja nem a legjobb, a KT266A chipes lapok sokkal jobbak, de elsőre jó próbálkozás attóla cégtől, amelyik eddig még csak a videokártya piacon szerepelt, és azt mindenki tudja, hogy az nVidia csodákra képes a driverei segítségével.
Ettől függetlenül ez a memória probléma él, és feltehetőleg más hibát is fognak találni. Én amúgy sem szimpatizálok az nForce lapokkal. -
guest
veterán
idézném Haver hozzászólását az ecs topicból:
mindig szarik valamit a kutya
Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest