- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Az hogy most az Nvnak van egy olyan chipje amit ráforrasztva a MOSTANI VGAikra és másik csatlakozót rakva rá tudják őken gond nélkül használni PCIex-es rendszerben.
ATI és NV kártyái nagy valószínűséggel akkor lesznek csak kizárólag PCIex-esek ha már elég PCIex-es rendszer lesz a piacon.
Sebességben télnyleg a többi PCI ezköz is profitál ami nagyon jó a vinyókra nézve. -
rudi
nagyúr
Az hogy most az Nvnak van egy olyan chipje amit ráforrasztva a MOSTANI VGAikra és másik csatlakozót rakva rá tudják őken gond nélkül használni PCIex-es rendszerben.
ATI és NV kártyái nagy valószínűséggel akkor lesznek csak kizárólag PCIex-esek ha már elég PCIex-es rendszer lesz a piacon.
Sebességben télnyleg a többi PCI ezköz is profitál ami nagyon jó a vinyókra nézve. -
rudi
nagyúr
Na most elolvastam a cikket is. Nekem ebből az jött le hogy NV csinált egy olyan chipet (lapka) amit rá lehet forrasztani a mai geforce FX családra és így már ki tudja használni az új csatlakozót vagyis csináltak egy PCIex-AGP konverter áramkört ami AGPn tud PCI sebességet.
-
rudi
nagyúr
Nagyjából én is így látom a dolgot és hozzátenném még hogy szerintem ez talán csak a gyártóknak jó, mert így azonnal el tudják adni a PCIexpresses kártyáikat, afelhasználó majd csak akkor látja a hasznát ha a programozók élnek a megnövekedett sávszélesség adta lehetőségekkel.
A legtöbb mai VGAban még memória szinten is tömörítik az adatot, gyorsabb ki-be pakolni mint többet átvinni és ezzel foglalni a sávszélességet.
Szerintem a PCI express arra lesz jó hogy végre megállítsa a gyorsan növekvő VGA RAMmennyiséget. Ma már 256MBról beszélnek a középkategóriában. Ha elég gyors lesz az új PCI akkor nem kell majd annyi veszett drága VIDEO RAM a kártyákra.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kempingezés és sátrazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest