- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A G80 előbb jött ki, minthogy megjelent a Vista. Az, hogy nincs megfelelő meghajtó (mint sok, más gyártó termékhez sem) Pista alá, azt hiszem, már köztudott dolog. Aki meg olyan ostoba, hogy rögtön ráugrik egy frissen kiadott oprendszerre, az meg is érdemli. Az Nvidia ugyanúgy csúszi,, mint bárki más. Aki csak a Vista miatt vette meg a G80 kártyát, azt sajnálni sem tudom, mert megérdemli.
Én megfogadtam, legalább egy évig nem lesz Vista a gépemen, és nem azért, mert nem bírná el (kukk adatlap), hanem mert egy gyermekbetegségben, támogatási hiányban szenvedő szoftvert nem rakok fel, amikor itt van egy mondhatni tökéletesen kiforrott oprendszer, az XP, ami minden igényemet kielégíti. Ez az Aero felület egyébként is az olyan kreténeknek való, akik azért vesznek meg valamit (kocsit, telefont, oprendszert), mert jól néz ki és lehet villogni az ismik előtt, nem pedig azért, mert meggyőződtek a használhatóságáról, hasznosságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Kutya topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest