Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
Ebből az a véleményem hogy csak blútyúk headset lesz hozzá. Sima nem csatlakoztatható.
A specifikációk [link] között szerepel egyrészt a ''2.5 mm Nokia A/V connector '', másrészt a tartozékoknál a Nokia Headset HS-47, amit adnak a 6120c-hez is. Ebből az következtethető ki, hogy 2,5-es jack aljzat van rajta. -
Airnold
tag
-
Fermat
tag
Nekem december 16. jár le az az előfizetésem egy bizonyos T betűs szolgáltatónál
Nálam az E61i(fém elöl hátul, nagyon passzentos a ház+ 2MP FF kamera, QWERTY,nagyszépkijelző
) illetve az E65 játszik, de most az E51 nagyon bejövösnek tünik. Kiváncsi vagyok, barnas szinbe december elött lehet e a kapni a Tnél.-najo ugyse-
[Szerkesztve] -
Jadro
veterán
[link]
Itt egy E51 - E50 összehasonlítás. Na mondjuk ezt nevezem én ráncfelvarrásnak.
Ebből az a véleményem hogy csak blútyúk headset lesz hozzá. Sima nem csatlakoztatható. -
sztyui2
őstag
Ez nagyon jó teló. Nekem a wi-fi miatt kéne a legjobban, de sokan mondjátok, hogy E65 után ezt veszitek. Ha nekem E65-öm lenne, biztos nem cserélném le egy ilyenre. E65 egy nagyon szép, minőségi, jó anyaghasználattal ellátott készülék. Mondjuk ez is
-
maestro_z
tag
Ezzel viszont ellentmond a hivatalos oldalon lévő specifikácó adata:[link]
Inkább jack-re tippelek és persze a miniusb amit a nokia is ír.
De mit takarhat ''a nincs szabványos hang kimenete'' megfogalmazás?
Ez nagyon érdekelne, illetve az, hogy van e autofokusz a kamerában.
Egyébként minnél többet nézem annál jobban tetszik, és a tudása az nagyon ott van.
Már csak az akkumulátor gyakorlati kapacitása lehet érdekes. -
Airnold
tag
Valaki vadásszon már élőképeket...én nem találok sehol...
-
maestro_z
tag
''végre az alapcsomagban sztereó fejhallgató is helyet kap annak ellenére, hogy üzletembereknek készült''
Akkor valamilyen csatlakozó csak van rajta? Jó lenne tudni.
Egyébként most ez a teló tetszik a legjobban, eddig úgy volt hogy 6120c-t veszek de lehet, hogy inkább várok még erre. -
maestro_z
tag
'' habár nincs szabványos hang kimenete, de cserében támogatja a sztereó Bluetooth hangátvitelt (A2DP)''
Előre is bocs a láma kérdés miatt, de az mit jelent, hogy nincs szabványos hang kimenete? Más telókon van, pl: 6120c-n van? -
rumos14
nagyúr
kicsit lehetne nagyobb a kijelző és/vagy rövidebb a teló, cserébe mondjuk 15mm vastag., de amúgy nyerő, gondolom sok cég vesz majd ilyet. mailt írni meg majd T9 segítségével lehet.
-
ertz
aktív tag
Nagyon jó ez a telefon.
Ha a kijelzőjét tényleg kicsit nagyobbra csinálták volna gondolkozás nélkül vennék, de így meggondolom hogy a 6131-em tűéles nagyobb kijelzőjét lecserélem-e... valószínűleg igen, de fájni fog a szívem.
Egy remek telefont egy remek telefonra... lassan tényleg minden igényt kielégít a Nokia palettája.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Most ebből a sok gombból melyik a ''ceruza'' gomb?
-
blueMerle
veterán
NEM NEM NEM
Most vettem 6120 Classicot, az E51-ben mindaz a plusz benne van, ami nekem hiányzik a jelenlegi telóból
Piszkosul tetszik, és nagyon bejön.
van egy olyan érzésem hogy nem lesz nálam olyan hosszúéletu a 6120c
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
azért igazán megcsinálhatták volna, hogy b/g legyen a wifi
-
Airnold
tag
Amíg nem vettem meg az E65-öt, nekem se tetszett...
Virsliujjaim vannak, de tudtam használni...szvsz jó az úgy, ahogy van... ;) -
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
Táblafon nagy hátránya, hogy a felület nem bővíthető. Még az alulméretezett 2'' kijelző mellett sem.
-
Azt nem értem, miért kell a sok kezelőgombot arra a kis helyre bezsúfolni?
Ez nem tetszik az E65-ben sem... -
erdoke
titán
Ha valaki már elfogadta a HTC-t méretügyileg, akkor nem hiszem, hogy egy törpe képernyős, QWERTY és érintőkijelző nélküli Symbianra egyszerűen át tudna állni. Nekem még a méret problémát nem sikerült leküzdenem, de hátha a HTC-nek sikerülni fog. Pl. nyakunkon a VOX utóda 3 G-vel, valamivel vékonyabban.
Nekem még mindig az az érzésem, hogy a céges levelezés a WM6 kompatibilitása és a QWERTY/nagy touchscreen miatt csak WM smartphone-on vagy PPC-n az igazi. Emiatt hosszabb távon hátrányba kerülhet a Nokia. Ha ilyen pici kijelzővel adja az okostelefonokat, akkor még előbb is... Ezen pl. simán elfért volna a 2,2''-os.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Az nem a kijelölés-gomb, hanem a törlés-billentyű a régi C helyett. Ezeket az ikonváltoztatásokat azért próbálgatja a Nokia, hogy a windows-telót használók is könnyedén eligazodjanak ha váltanak.. Mellesleg ennyi változtatás simán megéri a Nokiának, ha csak páran emiatt váltanak Nokiára mondjuk HTC vagy Motó telójukról.
És a telefon elég nagy, a billentyűk szerintem nagyobbak mint amit a legtöbben gondolnának (feltételezve, hogy sokan a SE 100mm-körüli magasságát gondolják bele ebbe a 115mm-es hosszúságú telóba). -
erdoke
titán
Pofás darab, de ezen a pici numerikus billentyűzeten nem szívesen írnék SMS-nél hosszabb mailt. Kezdem megszokni a QWERTY-t.
-
Airnold
tag
Most vettem csak észre...a kijelölés-gombot sikerült bepasszírozniuk a navigyűrű alá...zseniális...
Milyen keze lehet egy finn mérnöknek? -
ZP67
tag
Na végre! Erre vártam amióta csak megláttam az E65-öt! Sajnos se a flip, se a slide nem gyere be...
Remélem jó anyagból lesz, mert a 6120 nagyon nagy csalódás volt, pedig arra akartam cserélni a 6233-at...
Üdv,
ZP67 -
Ricardo
titán
Sokkal jobban néz ki mint a ''kémfotókon. A Fekete változat tetszik. Szerintem sikere lesz .
-
Hebry
senior tag
Nekem is a fekete jön be.
Iránymutató.
Respect! -
(Kolombusz)
veterán
Korrekt készülék.
-
Zoltanfi
senior tag
Így a gyári képeken sokkal jobban néz ki, mint a korábbi ''lesifotókon''
Tudásra meg szinte teljesen megyegyezik az E65-el.
Majd a tesztből kiderül, milyen..
Van még ilyen színben is:
[Szerkesztve] -
m@xsys
senior tag
Nem rossz tudásilag, de szerintem az E50-es sokkal szebb.
Azért kiváncsian várom... -
Airnold
tag
Igen, közben belefutottam egy másik képbe...nekem ez jobban tetszik, nemtehetekróla... -
Redchili
tag
Juj, szerintem rettentő csúnya, szerintem! Az E50 még a csúf joy-ával is sokkal szebb, de a tudása csúcs
.
-
Airnold
tag
Kis krómcsicsa még elfért volna rajta szerintem, úgy tökéletes lenne...
Azonban így is van annyira jó, hogy ne az E65-ömet vásároljam meg újra, hanem egy ilyenre ruházzak be... -
badacsony
őstag
E-s Nokia A2DP-vel. Végre!
130MB belső memó dícséretes.
Kijelző lehetett volna min. 10%-kal nagyobb.
Külső OK, tudás OK.
A WLAN az 802.11 -
Atlantis
veterán
Végre. Tökéletesnek látszó külső, tud mindent, Nokiából van. Jó akksival és anyaghasználattal nagy sikere lehet. Az ár induláshoz egész jó.
-
RedAnt
aktív tag
''Macromedia PDF'' - inkább Adobe, nem?
-
Remittenda
aktív tag
Nagyon jónak tűnik. egy dolgot nem értek. Miért nincs benne 2. kamera, ha már egyet tettek rá, akkor ez miért maradt ki?
-
adalbert1
veterán
Ha jól fog sikerülni, akkor megvan, hogy mi váltja majd az E50-em...
Azt nem lehet tudni, hogy mennyi RAM és mekkora belső memória van benne? -
Tökéletes és méltó folytatása az E50-nek. Ha jól látom a képen a kis dudort a készülék hátulján, akkor gondolom ebből is lesz kamerás és nélküli készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Autós topik
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Diablo IV
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Haditechnika, harcászat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest