- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
De ugy értem, hogy ebbe a kategóriában nem kap ilyen telefont
-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #5 üzenetére
Hát iegn 24 ezer Ft ért biztosan hogy megéri függetlenűl, ennyi pénzért nem kap az ember új független telefont az biztos
-
Coyote2000
őstag
Szerintem feketeben nagyon mutatos! Es 100 Euroert (24.000 Ft!!!) fuggetlenul nagyon jo bevezeto ar! Hat ha meg lejjebb megy!
Masodik telefonnak, vagy egeszen fiatal, kezdo felhasznaloknak tobb, mint tokeletes!!! -
Athos07
senior tag
Hát ja, az a figyegő takaróelem nem túl hosszú életű: a Westendben egyeszer benéztem a Nokiához, és az ottani nyomkodható telóról már le volt félig szakadva az a műanyagdarab. Nem hiszem, hogy ezen változtattak volna. Ez egy NAGYON ALAP ÖSSZECSUKHATÓ teló, aminek a legnagyobb előnye, hogy nem töröd/karcolod össze a kijelzőt. Ennyi, és nem több. Remélhetőleg a nagyon közeli jövöben mutatnak majd nagyot is a finnek.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
De szerintem is csak annyi szín volt benne.Nekem abban a széthajtás módszere nem nagyon tetszett valahogy olyan csúnya lett, meg a kijelző lehetett volna nagyobb is mint 128 pixel
-
A 2650 nem 4096 színű kijelzővel bírt?
Mellesleg, nekem ezek a színösszeállítások jobban bejönnek, mint a ''régi'' típusé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Diablo IV
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest