Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
De ugy értem, hogy ebbe a kategóriában nem kap ilyen telefont
-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #5 üzenetére
Hát iegn 24 ezer Ft ért biztosan hogy megéri függetlenűl, ennyi pénzért nem kap az ember új független telefont az biztos
-
Coyote2000
őstag
Szerintem feketeben nagyon mutatos! Es 100 Euroert (24.000 Ft!!!) fuggetlenul nagyon jo bevezeto ar! Hat ha meg lejjebb megy!
Masodik telefonnak, vagy egeszen fiatal, kezdo felhasznaloknak tobb, mint tokeletes!!! -
Athos07
senior tag
Hát ja, az a figyegő takaróelem nem túl hosszú életű: a Westendben egyeszer benéztem a Nokiához, és az ottani nyomkodható telóról már le volt félig szakadva az a műanyagdarab. Nem hiszem, hogy ezen változtattak volna. Ez egy NAGYON ALAP ÖSSZECSUKHATÓ teló, aminek a legnagyobb előnye, hogy nem töröd/karcolod össze a kijelzőt. Ennyi, és nem több. Remélhetőleg a nagyon közeli jövöben mutatnak majd nagyot is a finnek.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
De szerintem is csak annyi szín volt benne.Nekem abban a széthajtás módszere nem nagyon tetszett valahogy olyan csúnya lett, meg a kijelző lehetett volna nagyobb is mint 128 pixel
-
A 2650 nem 4096 színű kijelzővel bírt?
Mellesleg, nekem ezek a színösszeállítások jobban bejönnek, mint a ''régi'' típusé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest