- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
xT4ken
tag
Szerintem erre a válasz a P180-as 3 rétegű (47x51cm) oldalfala:
1.(belső) aluminium réteg: Természetesen fém a belső a hőelosztás miatt, mivel a műanyag rossz hővezető. Emellett a hajlitások mintája merevíti az egész falat.
2.(küzépső) műanyag réteg: Az ugymond puha műanyag elnyeli a rezgéseket. Ami szerintem a legfontosabb, hogy azok a kis horgok a fal tetején és alján is műanyagból vannak és igy az a kis rezgés amit az acélszerkezet továbbitana, csillapitva van.(persze mindennek van negatívuma, pl. letörhet ha valaki rálép...)
3.(külső) aluminium réteg: Az szerintem csak a dizájn része.
Nekem még most se néma a gép, de ezt kizárólag a hangos grafika/proci hűtésnek köszönhetem. Viszont a vinyók némák és ha az oldallapok közepére teszem a kezem, akkor se érzek semmi rezonanciát. -
OC
őstag
Tudom ajánlani az NDA hangszigetelőket: [link]
Nem az a ''számítógépeshülyegyereknekmerjólnézkiaházban'' kategória, hanemvalóban komoly hangszigetelők. Én kétfélét kombinálva kaptam meg a kívánt eredményt: [link] + [link]. Oldallap nem rezonál (ellenben böszme nehéz lett), zajok nagy része bent marad, persze attól függ, mennyire van lehetőséged szigetelni a hézad, pontosabban mennyire tudod kihozni a hőt. Oldallapra tökéletese kombó. Ha megveszel 1-1 négyzetmétert, akkor tuti, hogy 2-3 ház oldallapjára elég.
xuldar: De azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a szellőzés miatt valamilyen szinten nyitott házből semmilyen mechanikus zaj nem szűrődhet ki.
Ez ígynem igaz teljesen. Megoldható. Persze költséges és munkaigényes, de megoldható, hoy fél méterről ne lehessen eldönteni (hang alapján), hogy megy a gép, vagy sem. Ehez víz, vagy egyedi heatpipe-os megoldás kell, de megoldható.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest