- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Én arra gondoltam, hogy a mátrix az egy mesterséges világ, így az abban élök nem önmaguk. Tehát ö a mátrixban egy hacker, a való világban(a piros kapszula után) válik igazságosztóvá. Tehát az eredeti foglalkozás nem hacker, csak a mátrixban az, amúgy csak egy alvó akuumlátor-ionocska, amíg fel nem ébresztik...persze a film sztorija kicsit összetettebb, ez most amolyan eszemfuttatás
mivel a film közben/végére derül ki, hogy mi is az eredeti világ, meg stb. Amúgy a kernelbe lehetett valami, mert késön vették észre, hogy hekkel a tag, de amúgy azt nem értettem, hogy miért nem hackelték gépek is a mátrixot, hogy kinyúvasszák, amíg nem tudta meg Neo, hogy mellékveséböl tudja buherálni a mátrixot, még Mr Andersonként kellett volna ráküldeni 100x Smith ügynököt, mint a 2. részben, mert akkor még nem tudott elméböl alkotni...na mind1, akkor nem lehetett volna még 2 részt csinálni
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Az eredeti foglalkozása a uniglobális béke-teremtö, és - fenntartó dzsiudzicu mester és 18 danos aikido san - amúgy egy olyan gigászi usb-portra kötve én is szívesen megtanulnám 2 hét alatt ugyanazokat a dolgokat
- Mivelhogy a nem létezö világban hackerkedett, tehát az a nem valós foglalkozása
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest