Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Jónak tűnik.
-
LonGleY
veterán
A developer, vagy az újabb verziót ígérték mostanra (szeptemberre)?
-
Inarus
addikt
Aggasztóan nagy a hallgatás a teló körül. Múlt hónapban piacra kellett volna kerülnie a végfelhasználói változatnak...

-
Ricardo
titán
Felkötheti a gatyát az Iphone.
-
gliskard
senior tag
a wlan, 400mhz proci és a többi nyalánkság az októberben megjelenö változatra vonatkozik és nem a most rendelhetö fejlesztö változatra, ha esetleg valaki rendelni akarna...
Igéretes darab, bár a ház nekem nem tetszik, de ez legyen a legkevesebb. Öszintén szolva igéretes darab és lehet, hogy inkább ilyet fogok venni következö telefonnak ha a w810 megadja magát. Valószinüleg a turmixgép vezérléstöl a halálcsillag vonósugár ki/be kapcsolóig mindent megirnak hozzá
Szimpatikusabb mint az iPhone.
ez lesz az igazi geek telefon és nem az iphone
szimpatikus, hogy egyes alkalmazások nem csak tollal használhatóak, hanem újjal is:
[link]
[Szerkesztve] -
kBagyula
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

Értem, hogy október, de nálunk az kb. január (2008?).
-
Vertic
aktív tag
Ez elég ígéretes cuccnak tűnik, néztem már korábban, viszont a nagy kérdés, hogy tud-e valaki normális linuxos navigációs szoftvert? anélkül viszonylag értelmetlen a gps benne sajnos. szóval, van ilyen?
a másik két nagy kérdés, hogy elég behemótnak tűnik a készülék, kíváncsi lennék élőben kézben fogva nem találnám-e túl nagynak, illetve, hogy meddig bírja az az akksi?
[Szerkesztve] -
kBagyula
senior tag
No, valami pont ilyet keresgélek manapság.
Mikor ér ide? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Amúgy sem ártana...) Bár a jelenlegi kommunikációs képességei miatt valószínűleg másdotelefonnak veszek,ha veszek. Vagy megvárom az utódod. 

Mikor ér ide?