- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Távol álljon tőlem a flame szándéka.
Akkor néhány, nem szubjektív hozzászólás:
- sokan nem értik, hogy olcsóbb ár nem létezik. Árat senki nem vesz, árral nem lehet nyomtatni. Vannak olyan jelzők, amelyek nem passzolnak bizonyos jelzett szavakhoz. Az ár lehet alacsony, magas, elfogadható, de olcsóbb és legoptimálisabb semmiképpen.
- ''A felkért labor a világ legnagyobb minőségbiztosítási szervezete'' A saját webjük szerint nem minőségbiztosítási szervezet, hanem teszt eszközt és teszt módszertant adó szervezet.
- A ''független'' szervezetet a HP szponzorálta, amikor kifejlesztette a saját teszt módszertanait a tintasugaras nyomtatók területén. Hinnye, vajon miért lett az a végeredmény, hogy az utántöltött patronok nem jók?
A 2. és a 3. pontban leírtakat a cég webjéről szedtem.
[link] -
Viszont bármely szociológus meg azt deklarálja, hogy Magyarországon a vásárlókban nincsen minőség iránti igény, az olcsóság az egyetlen szempont.
Persze attól a HorsePenis még próbálkozhat. És hiába deklarálják, hogy nem kívánják megakadályozni az utángyártott dolgok használhatát, ha egyszer a tetteik ezirányba mutatnak. Lassan már secure hardware platform kell egy tetves festékpatronhoz is. A nyomtató ne gondolkozzon, ne ellenőrizzen! Ha fizikailag bele tudom dugni valahogy a patront, akkor nyomtasson vele! Ha nem nyomtat, mert gagyit raktam bele, az az én bajom; ennek a rizikójával tisztában vagyok, amikor nem eredetit veszek sokszoros áron. -
Drótszamár
őstag
Akkor a HP teszlabor vizsgálja meg az összes utántöltő szettet, és utángyártott patront, és tegye fel a honlapjára melyek az ajánlott márkák.
Csak hogy valami nem off is legyen:
Munkahelyemen már sokat szívtunk utántöltött hp festékpatronokkal, és eredeti nemsokára lejáró, de már beszárdtakkal is.
A lézernyomtatóhoz a tonerrrel viszont még soha semmilyen gond nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Chrome
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged