- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Persze baromsag csak ha kicsit logikusabban gondolkozol akkor elotte is volt PCm es abba is volt proci olvass vissz mar ????
Leirtam nem bantam hogy azonnal megvettem tehat mi volt elotte??
P 640 hat GZ ha azzal majd kihajtasz egy GTX karit meg nativban 1920*1200ban jatszol full bealitassal Gamekat
Szerintem nem ertetted meg! en vartam hogy,letudjam cserelni az Intelemet nem erdekel a marka Intel vagy AMD csak jol legyen a teljesitmenye sajnos a K10 kesik a C2D jobb mint az X2 .
Nem varok K10 inkabb megveszem a Quadot mert az AMD meg a 2x2 maggal sem tudott erdemlegesett produkalni majd a k10 addig nem varok
[Szerkesztve] -
MegalodonS
őstag
válasz
Andre1234 #53 üzenetére
Szerinted mikor jon ki vegre valahara a K10 jovore tavasszal ,nyaron,osszel,telen??Sok a rejtely mikor.Hat en azonnal megvettem a C2D es tudod nagyon nem bantam meg a dolgot.Ha ma is arra varnek hogy mikor meltoztatja kiadni az AMD a K10 akkor meg mindig nem jatszhatnek sok jatekkal.
En kivanom TE legyel okos vard meg en nem varom meg -
MegalodonS
őstag
válasz
Tuco Ramirez #24 üzenetére
Szerintem max annyi lessz az elteres K10 vs Quad mint most x2 vs C2D ha lessz annyi de ezt meg senki sem tudhatja
-
MegalodonS
őstag
Mar miert ne porogne
Te ne haragudj minek vettel dualt ha alig van ami kihasznalja
LOL szeretem az ilyen beszolasokat nekem dualom van mer ..az oviban hogy az én apukám jobb mert... szerinted a dual mennyiben kulonbozik a quadtol
Az AMD meg bekap.... mert anno amikor az X2 4800 volt a legnagyobb procija horror aron adta es aldom az eget amiert megvartam a C2D es felaron megvettem.
Tele tomtek a raktarakat a draga procikkal es azt hittek magasan tarthatjak az arakat.Miert nem adtak kezdeti arban alacsonyan az x2 procikat most jo kis nyereseguk lenne azt hiszem.Ma meg a videkartyai is hibasan jottek ki hat .....Kemeny lejto
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest