Keresés

Aktív témák

• Jozsef

csendes tag

válasz Genialis #1 üzenetére

A linux miatt nem biztos hogy nagyon nepszeru lesz. Nem problemazik a Windowssos asztali gepekkel?

A mostani palmom jol huz, kulonosen, miota vettem hozza billentyuzetet es USB kabelt. A billentyut csak akkor kapom elo, mikor le tudok ulni, Pl. potya telefonalaskor a fonokom asztalanal, es terulj asztalkam van egybol Outlookbol, hamarabb szet-ossze pakolva, mint a laptopot.

Ez a megoldas viszont csak azert elonyos, mert igy hasznaltan (csak a Palm es a Modem volt hasznalt) eredeti Palm modemmel egyutt 200 USD korul megusytam. Lehet webezni ezzel is, AZ OLVASASHOZ MEG NEM KELL FELBONTAS csak nagy memoria. Na az nincs a Palmon, de 600-700 oldal rafer, ha programok is vannak fonn.

Tovabbi elony AMIERT IMADOM hogy nagyon konnyu, lapos, napokig megy egy toltessel, es otthon hagyhatom az extrakat, ha pl. buliba megyek, megis tok Nokiarol stb cimet fogadni-kuldeni infran.

A linuxrol irjon valaki, abbol ZUUD vagyok.

• tomcs

őstag

válasz Genialis #1 üzenetére

ezt a cuccot fogjak itt europaban is arulni? mintha azt olvastam volna hogy a japanoknak szanjak ''belso hasznalatra''... remelem nem mert nagyon korrekt cucc lenne ha az ara gyakorlatban is ennyi lenne akkor meg le7ne fontolni en elsosorban pl konyveket szeretnek rajta olvasni arra tokeletes a nagy felbontasu kijelzo miatt es sd bovitessel (ugye azt is le7 nekije) meg piszkosul nagy memoria is jarna hozza... meg aztan a billentyuzetevel egyutt rengeteg mindenre jo lenne meg

Aktív témák