- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 8 zápor hullott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Jozsef
csendes tag
A linux miatt nem biztos hogy nagyon nepszeru lesz. Nem problemazik a Windowssos asztali gepekkel?
A mostani palmom jol huz, kulonosen, miota vettem hozza billentyuzetet es USB kabelt. A billentyut csak akkor kapom elo, mikor le tudok ulni, Pl. potya telefonalaskor a fonokom asztalanal, es terulj asztalkam van egybol Outlookbol, hamarabb szet-ossze pakolva, mint a laptopot.
Ez a megoldas viszont csak azert elonyos, mert igy hasznaltan (csak a Palm es a Modem volt hasznalt) eredeti Palm modemmel egyutt 200 USD korul megusytam. Lehet webezni ezzel is, AZ OLVASASHOZ MEG NEM KELL FELBONTAS csak nagy memoria. Na az nincs a Palmon, de 600-700 oldal rafer, ha programok is vannak fonn.
Tovabbi elony AMIERT IMADOM hogy nagyon konnyu, lapos, napokig megy egy toltessel, es otthon hagyhatom az extrakat, ha pl. buliba megyek, megis tok Nokiarol stb cimet fogadni-kuldeni infran.
A linuxrol irjon valaki, abbol ZUUD vagyok. -
tomcs
őstag
ezt a cuccot fogjak itt europaban is arulni? mintha azt olvastam volna hogy a japanoknak szanjak ''belso hasznalatra''... remelem nem mert nagyon korrekt cucc lenne ha az ara gyakorlatban is ennyi lenne akkor meg le7ne fontolni en elsosorban pl konyveket szeretnek rajta olvasni arra tokeletes a nagy felbontasu kijelzo miatt es sd bovitessel (ugye azt is le7 nekije) meg piszkosul nagy memoria is jarna hozza... meg aztan a billentyuzetevel egyutt rengeteg mindenre jo lenne meg
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest