- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
napos2600
tag
aki vegignezte az eredeti linken talalhato tizenakarhany oldalas kis bemutato rola annak biztos valtozott egy picit a velemenye... :)
de 72e magyar penztetet bizta nem er meg. (ha most megnyerem a lottot akkor az elso 20 jelentkezo kap egyet :) )
az ajto meg ha jol lattam csak sima magnes tartja a helyen es nem ez a benyomom kipattan fajta bar franc se tuggya :) -
-
cadaver
tag
naja de epp ezert fos hogy draga vagy nem tudom, en pl. nem moddolok semmit, szoval siman elfogadnam ezt a hazat, de 300 dolcsi .... at se szamoltam forintba :)) olyan mindegy.
-
mzperx
aktív tag
Uhh... hááát... soso... szép, megvan a dizájn is, de nekem annyira nem jön be... asszem maradok a jó ki chieftec dragonomnál... az is ezüstszínű....
-
Den
veterán
Pont ezen gondolkoztam. Sok hobbit tett már tönkre, hogy a gyártók ráérezve a hobbisták igényeire, azokat olyan tökéletesen elégítették ki hogy maga a hobbi értelmét vesztette, hiszen egy idő után frusztráló, hogy a gyár, a komoly ipari hátterével olyan tökéletesem valósítja meg a hobbisták álmait, amit házilag lehetetlen létrehozni.
A mod is addig él míg a házak nagy része egyforma beige vasdoboz. Egy ilyen lianli csodához a legelveteműltebb modder sem nyúl hozzá mertt csak rontani tudna rajta. -
atus
senior tag
''Mellesleg ezt is lehetne még moddolni''
Monitort is lehet hűteni, meg egeret(egérpadot!) moddolni. Csak semmi értelme nincs. Ezt is lehetne alakítani, de minek?? Sokáig nézegettem, elolvastam róla egy 13 oldalas leírást, végignéztem a kellékeit, felépítését, és nem tudtam olyat felhozni amiért moddolni kellene. Másnak lehet, h más igényei vannak, de ha vki ad nekem egy ilyen házat, én esk nem moddolom meg! Jelentkező??
Nekem Acorp nagytornyom van, ráadásul eléggé megmoddolva, de bármelyik pilllanatban elcserélném egy ilyen házra. Még mindig nincs önként jelentkező? :DDD -
JulWCZar
senior tag
Szép szép, de ha választhatnék ez és egy ACORP toronyház + 350W Chieftec táp között, az utóbbinál maradnék.
-
Mixa
tag
Szépnek szép. Bár nekem 15eFt-ért sem kéne.
Inkább veszek egy valamilyen codegen, avance vagy azona házat és azt barkácsolom tettszés szerint. Mellesleg ezt is lehetne még moddolni, szal nem hinném, hogy halál mod kifejezés itt értelmet nyer. -
Sikló
tag
Szerintem is nagyon szépek, és jól megépített házak. Már csak az kéne, hogy hétköznapi magyar vásárló is annyit keressen, hogy nyugodtan tudjon venni, egy ilyet! :))
GeorgeTerror! Ez a neked való ház! Ezt aztán kendácsolhatnád tetszés szerint. :DD -
utax
aktív tag
én csak azt nem értem, az a kék ajtó hogyan nyílik, mert azt nem látom a képeken
-
Prozac
aktív tag
Nem az áráról beszéltem! :))
Csak gyönyörködtem. Mint egy Ferrariban, vagy Porscheban.
Nem megvenni akartam. :( -
Vertic
aktív tag
Uhh. 300$ azért picit túlzás, nem? Miért ennyivel drágábbak az alumínium házak?
-
Prozac
aktív tag
Gyönyörűek!
Az első olyan ház ami igazán tetszik.
Nem lehetne rávenni a Bang-Olufsen-t hogy ő is beszálljon a dizájnba? :)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest