- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
''A piac természetes körülmények között túlkompenzált kilengéseket produkál, ezt kellett megakadályozni..''
Értem én a mondanivalódat, csak azt nem tudom felfogni, hogy természetes körülmények között miért van ez a kilengés. Miért nem alakul ki természetes és egészséges versenyszellem, miért kell ezt mesterségesen előállítani, irányítani. -
Protezis
őstag
Nem értem én ezt. Biztos sok mindent nem tudok, és ezért rossz is a felfogásom, de szerintem a Microsoft írta a Windows-t, annak összes változatát. Akkor nem ő mondja meg, mit tesz belőle közzé, mit épít bele, kinek adja el stb.?
Vagy csak azért csapnak a kezére, mert neki van bevétele, nem úgy mint az open source támogatóinak, részeseinek? Jómagam nem azért töltök el éveket az egyetemen, hogy utána ingyen, a felhasználó 2 szép szeméért dolgozzak. Természetesen ez szép dolog, sőt, részben én is támogatom, de miért kell ráeröltetni? Övé, nem? Ha annyira elzárkózik pl az API-k publikálásától, és ezzel lehetetlenné teszi a windows alapú programok írását, akkor majd szépen elhal az egész, mert nem lesz rá program.
Persze az, hogy az ellenfél bíróságra viszi az ügyet, érthető. Pénzről szól az egész. De hogy a bíróság még nekik ad igazat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged