Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoltán

őstag

válasz LordX #29 üzenetére

''- A PS/2-t NEM húzhatod ki bekapcsolt állapotban, és a soros portot meg lehet. Nézd csak meg a specifikációkat. Más kérdés, hogy megoldották minden alaplapon, hogy ne dögöljön szét, ha megteszed.'' -Hát Én világosan emlékszem, hogy a windows annak idején kiírta telepítés közben, hogy ha ps/2-es egerem van azt most simán bedughatom. De lahat, hogy hazudott. Mindenesetre nekem soha semmilyen gondom nem volt ezzel. (Mondjuk végülis ez nem lényeges kérdés, mert úgysem ez a fő szempont 2 csatlakozótípus között, mert elég ritka eset, hogy halaki használat közben akarja dugdosni az egerét.)

Attól fügetlenül, hogy szerintem Nobel-díjat kellene adni annak aki feltelálta az USB-t, szerintem bill+ egérre még a PS/2 a jobb/egyszerűbb megoldás.

• Zoltán

őstag

válasz LordX #29 üzenetére

Oké, hogy a legújabb alaplapokon van bőven USB port, de azért ne mfog szerintem senki sem kidobni mondjuk egy márkás alaplapot, mert csak 4 vagy 6 USB portja van. Az meg esetleg már kevés lehet.

-Win98-at szerintem meg igenis lehet még használni, mert mindnere alakalmas most is, amire az XP. Legfeljebb több drivert kell feltenni hozzá. De ha megvettél 30.000 HUF-ért egy oprendszert és mindent meg lehet vele oldani, nem fogod lecserélni egy újabbra, csak mert sokan azt használják. Persze ha csak másolja az ember, akkor lehet mindig a legújabbat használni...
    Egyébként ne érts félre szerintem sem tekinthető oprendszernek a Windows, nem azt mondom, hogy tökjó. Azért is használok Knoppixot. :)

Új hozzászólás Aktív témák